Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Latin pay

Latin pay

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
500 gr dana kuşbaşı
1 dilimlenmiş soğan
100 gr dilimlenmiş mantar
3 adet dilimlenmiş havuç
400 gr et suyu
baharat
5 adet patates
100 gr un
14 çay kaşığı kabartma tozu
biraz su
50 gr tereyağı ya da margarin

HAZIRLANIŞI
Soğanı, mantarı, havuçları, eti bir tencereye koyun Et suyunu ve baharatı ekleyin 1,5 saat orta ısıda bir fırında pişirin Önceden soyulmuş ve dilimlenmiş patatesleri katın 20 dakika daha pişirin Diğer yanda unu, yağı, suyu ve kabartma tozunu karıştırarak hamurunu hazırlayın Hamuru açarak güvecin ağzını kapatacak biçime getirin ve etli karışımın üstüne örtün, 40 dakika fırında pişirin
 
858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt