iltasyazilim
FD Üye
Lavaş Cipsi – 286 Kkal100g Tarifi İçin Malzemeler
*Tam buğday lavaşı 2 tane (130g)
*Baharatlar
Lavaş Cipsi – 286 Kkal100g Tarifi Yapılışı Porsiyon*(12 65g): *Kkal*185,9;*Protein*5,59*g;*Yag*3,97 g;*Karbonhidrat*31,98g
Servis: 2 porsiyon
Zaman: 5 dakika
1) Lavaşı istediğiniz cips şeklinde kesin
2) Biraz su ile ıslatıp baharatları serpin
3) Yapışmaz yağsız tavada her iki tarafa kızarıncaya kadar kurutun Veya 200 derece daha önce ısıtılmış fırında 35 dakika kadar kurutun
*Tam buğday lavaşı 2 tane (130g)
*Baharatlar
Lavaş Cipsi – 286 Kkal100g Tarifi Yapılışı Porsiyon*(12 65g): *Kkal*185,9;*Protein*5,59*g;*Yag*3,97 g;*Karbonhidrat*31,98g
Servis: 2 porsiyon
Zaman: 5 dakika
1) Lavaşı istediğiniz cips şeklinde kesin
2) Biraz su ile ıslatıp baharatları serpin
3) Yapışmaz yağsız tavada her iki tarafa kızarıncaya kadar kurutun Veya 200 derece daha önce ısıtılmış fırında 35 dakika kadar kurutun