Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Left 4 Dead 2 Passıng

Left 4 Dead 2 Passıng
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar geçen gün nette oyun ararken left4dead2 passıng diye bir ek paket gördüm Ve okudum altında yazıyordu ki bu ek paket sayesinde left4dead 1 deki karakterlerde oyuna katılıyormuşYani l4d2 ve l4d teki karakterler aynı oyunda olacak bence çok güzel ve yararlı bir ek paket olmuş Ben şu anda sağlam link arıyorum eğer siz bulursanız burada paylaşmanızı rica edicem

Similar threads

Merhaba arkadaşlarben dün linkini vermeyim bi yerden tek link olarak left 4 dead 2'yi indirdimrazor1911 gibi bir şey yazıyordu önündeneyse oyunu indirdim kurdum normal girdim oyuna tek kişilik oynadım sıkıntı yokşimdi sorum ben bu oyunu nasıl online oynayabilirimsteam dışındakorsan sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
merhaba beyler left 4 Dead 2 nin türkçe yamasını hiçbiyerde bulamadım 2 gündür arıyorum delirecem artık kimi sitelerde steam dan indir hazır türkçe olarak iniyor diyorlar ama bende okadar para yok ben yaklaşık 1 sene önce oyunu türkçe yama ile türkçe oynuyordum ama şimdi çoğu linkler ölmüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Gunumuz oyun yapımcılarının oyunlarda online iceriğe ağırlık verdiği, su goturmez bir gercek Grafik, senaryo, oynanış catışmalarının yanına artık online iceriğin de eklenmesi, diğer yapımcıların da bu noktaya yuklenmesine sebebiyet verdi Haliyle, oyuncular da bu akımdan etkilendi ve oyunlar, tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Çeşit belirleyen oyunlar vardır. Bu oyunlar ortasında en çok dikkat çekenlerden biri mutlaka Turtle Rock Studios tarafından oyuncularla buluşturulan Left 4 Dead serisidir. Dağıtımcılığını Half-Life, Portal üzere efsane oyunları hazırlayan Valve’ın yaptığı L4D ve L4D2, çıktıkları periyotta çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt