Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Left 4 dead 2 sorunu

Left 4 dead 2 sorunu
0
253

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar razor 1911 den left 4 dead 2 indirdim İnstallerexe yi açtım bişey çıktı simpack sekmesi altta To continue unpacking, file 'left 4 dead 2disk10sid' is required from disc 1 altta enter the path to this file alttada bu c:\users\egemen\appdata\local\temp\left 4 dead 2disk10sid yanındaki 3 noktaya basınca ne yapmam gerekiyor alttaki OK bassam hata veriyor yardımcı olun arkadaşlar

Similar threads

Left 4 Dead 2 ilk versiyona nazaran easy modda bile bazen bizi zorlayabiliyorÇok zorlanan ve trainer arayan arkadaşlar için traineri öneririm TIKLA Linke tıkladıktan sonra oyun versiyonunuza göre trainer seçip indiriniz Traineri açmak için indirdiğiniz ''Left 4 Dead 2 Trainer''adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Arkadaşlar ben left 4 dead 2'yi kurdum sonra oynuyordum Canım Passing çekti sonra dediler ki bunu kur sonra sacriface i kur tamam kurdum ama ana menüde singleplayer options hiç bir yazı kalmadı arkadaşlar geçen sene oynadım ama nasıl oynadım hatırlamıyorum ama neyse benim sorunum bu lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Merhaba Arkadaşlar , Left 4 Dead 2 oyunun en son versiyonu olan 2135 sürümü için trainer bulmak oldukça zor Uzun uğraşlardan sonra bulduğum trainer ı sizlerle paylaşmak istedim Link 1 : http:wwwmediafirecomdownloadu7+2+Trainerrar Alternatif : :megaconz#!ZEZTAJJI!MleogOSWpVafQWcUqgA
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhaba arkadaşlarben dün linkini vermeyim bi yerden tek link olarak left 4 dead 2'yi indirdimrazor1911 gibi bir şey yazıyordu önündeneyse oyunu indirdim kurdum normal girdim oyuna tek kişilik oynadım sıkıntı yokşimdi sorum ben bu oyunu nasıl online oynayabilirimsteam dışındakorsan sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Merhaba arkadaşlar! Bildiğiniz gibi Left 4 Dead oyununu sildikten sonra herkes hiç şüphesiz font sorununu yaşıyorAynı sorunu biraz önce ben de yaşadım ve çözdümŞimdi öncelikle Çalıştır'a giriyoruzArdından D:\windows\fonts yazıyoruz(Windows hangi sürücüde yüklüyse siz onu yazıyorsunuzBenim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,528Konular
981,475Mesajlar
31,394Kullanıcılar
tahaudwihsSon üye
Üst Alt