Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Left 4 Dead 2 Tam Ekran Sorunu

Left 4 Dead 2 Tam Ekran Sorunu
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oyunu notebookta oynuyorumMaksimum çözünürlük 1366x768Fakat oyuna her girdiğimde ekran 640x480 çözünürlükte açılıyorÇözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

*Not:Ekran kartım güncel

Similar threads

Arkadaslar benim left 4 dead 2 materials\console dosyasında problem var left 4 dead 2 oyunu yuklu olan arkadaslar bana console dosyasını upload ederlerse sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Merhaba arkadaşlar Far Cry 3 oyunu başlıkta da belirttiğim gibi kasıyor 15 ve 20 Fps arası alıyorum 1920x1080 çözünürlükte, Tüm grafik ayarları son derece de (ultra) oynuyorum Sistem Özellikleri : Asus N55SF Notebook Windows 8 Pro 64 Bit 8 GB RAM 2 tane Grafik kartı var İntel Hd 3000...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar razor 1911 den left 4 dead 2 indirdim İnstallerexe yi açtım bişey çıktı simpack sekmesi altta To continue unpacking, file 'left 4 dead 2disk10sid' is required from disc 1 altta enter the path to this file alttada bu c:\users\egemen\appdata\local\temp\left 4 dead 2disk10sid yanındaki 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Left 4 Dead 2 ilk versiyona nazaran easy modda bile bazen bizi zorlayabiliyorÇok zorlanan ve trainer arayan arkadaşlar için traineri öneririm TIKLA Linke tıkladıktan sonra oyun versiyonunuza göre trainer seçip indiriniz Traineri açmak için indirdiğiniz ''Left 4 Dead 2 Trainer''adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Öncelikle merhaba Left 4 Dead 2 oyunu steamde bedavaydı ve indirdim Yaklaşık 34 gündür sorunsuz oynuyordum ( arada bir atıyordu çok nadiren ) dün arkadaşım dllfixer ve mcafee antivirüs yükledi sorunun onunla bir alakası olabilir mi diye düşünüyorum ama araştırdım öyle yapın böyle yapın vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt