Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Left 4 Dead 2 türlü hata alıyorum.

Left 4 Dead 2 türlü hata alıyorum.
1
393

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
1 Hata durduk yere oyundan atıyor
2 Hata ise ekran donuyor

Bundan yaklaşık 3 ay öncesinde de oynuyordum , hiçbir sorun yoktu
Cd den yüklemiştim
Orjinal felanda değil , taş gibiydi
2 Hafta önce indirdim öyle oynuyorum şuanda , fakat hata var dediğim gibi
Bunun nedeni nedir ?

OyuncuKedi

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
78
1 Hata durduk yere oyundan atıyor
2 Hata ise ekran donuyor

Bundan yaklaşık 3 ay öncesinde de oynuyordum hiçbir sorun yoktu
Cd den yüklemiştim
Orjinal felanda değil , taş gibiydi
2 Hafta önce indirdim öyle oynuyorum şuanda , fakat hata var dediğim gibi
Bunun nedeni nedir ?
Orjnial değilse normal

Similar threads

Öncelikle merhaba Left 4 Dead 2 oyunu steamde bedavaydı ve indirdim Yaklaşık 34 gündür sorunsuz oynuyordum ( arada bir atıyordu çok nadiren ) dün arkadaşım dllfixer ve mcafee antivirüs yükledi sorunun onunla bir alakası olabilir mi diye düşünüyorum ama araştırdım öyle yapın böyle yapın vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar razor 1911 den left 4 dead 2 indirdim İnstallerexe yi açtım bişey çıktı simpack sekmesi altta To continue unpacking, file 'left 4 dead 2disk10sid' is required from disc 1 altta enter the path to this file alttada bu c:\users\egemen\appdata\local\temp\left 4 dead 2disk10sid yanındaki 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
cod 1 i sıkıntısız onuyorum fakat cod 2 yi denemek istedim bugün ve dirext hatasıyla karşı karşıya kaldım Formattan önce sorunsuz oynuyordum formattan sonra nedense açamadım Kesinlikle ekran kartıyla ilgili bi sorun değil Resimde gördüğünüz üzere bu hatayı alıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Selam arkadaşlar, Evet dediğim gibi steam'in left 4 dead orjinal cd war ve sadece bu oyunda yapmak üzere siyah ekranda HZ ?hatası vermesiKonu hakkında daha onceki başlıklarda ne denildiyse yaptım ama olmadıGüvenli modda ekran kartını kaldırdım yukledimFormat attım vs ama hiç biri olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
merhaba beyler left 4 Dead 2 nin türkçe yamasını hiçbiyerde bulamadım 2 gündür arıyorum delirecem artık kimi sitelerde steam dan indir hazır türkçe olarak iniyor diyorlar ama bende okadar para yok ben yaklaşık 1 sene önce oyunu türkçe yama ile türkçe oynuyordum ama şimdi çoğu linkler ölmüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt