Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Left 4 Dead 2 yardımm..

Left 4 Dead 2 yardımm..
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba beyler left 4 Dead 2 nin türkçe yamasını hiçbiyerde bulamadım 2 gündür arıyorum delirecem artık kimi sitelerde steam dan indir hazır türkçe olarak iniyor diyorlar ama bende okadar para yok ben yaklaşık 1 sene önce oyunu türkçe yama ile türkçe oynuyordum ama şimdi çoğu linkler ölmüş bana oyunun türkçe yamasını pm den msj olarak atabilirmisiniz forumda link paylaşmak yasakmış galiba yaması yoksa yamasız türkçe olarak oyunun kendiside olur HEEALLLPPPPPP !

benim geçen sene yüklediğimde aynen böyleydi ama single playr dede resmin altındaki karakter resimleri ve isimler farklıydı sadece

Similar threads

Arkadaşlar ben left 4 dead 2'yi kurdum sonra oynuyordum Canım Passing çekti sonra dediler ki bunu kur sonra sacriface i kur tamam kurdum ama ana menüde singleplayer options hiç bir yazı kalmadı arkadaşlar geçen sene oynadım ama nasıl oynadım hatırlamıyorum ama neyse benim sorunum bu lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Öncelikle merhaba Left 4 Dead 2 oyunu steamde bedavaydı ve indirdim Yaklaşık 34 gündür sorunsuz oynuyordum ( arada bir atıyordu çok nadiren ) dün arkadaşım dllfixer ve mcafee antivirüs yükledi sorunun onunla bir alakası olabilir mi diye düşünüyorum ama araştırdım öyle yapın böyle yapın vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Son günlerin popüler oyunu left 4 dead neredeyse rakip tanımıyor kime sorsam of mükemmel oyun cevabını alıyorumKendi okulumda (ytü) trend haline gelen oyunu okulun her köşesinde her sınıfında bakmak artık şaşırtmıyor4 karakter gruplarla oturan oyun tutkunları uzakta bakıldığında ders veya proje...
Cevaplar
0
Görüntüleme
278
12 yıl önce Left 4 Dead ile karşımıza çıkan Valve, bir sene sonrasında da Left 4 Dead 2’yi oyunculara sunmuştu. Bir zamanların en popüler oyunu olan Left 4 Dead 2 güncelleme almaya hazırlanıyor. Zombi temalı oyun için yayınlanan son blog gönderinde,The Last Stand isimli güncellemenin topluluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
981,925Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt