Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba beyler left 4 Dead 2 nin türkçe yamasını hiçbiyerde bulamadım 2 gündür arıyorum delirecem artık kimi sitelerde steam dan indir hazır türkçe olarak iniyor diyorlar ama bende okadar para yok ben yaklaşık 1 sene önce oyunu türkçe yama ile türkçe oynuyordum ama şimdi çoğu linkler ölmüş...
Left 4 Dead Hileleri, Left 4 Dead Oyun Şifreleri, Left 4 Dead Hile Kodları
Ayarlar menüsünden konsolu aktif edin Oyun esnasında hileleri aktif etmek için konsolu açın ve svcheats 1 komutunu girin Daha sonra aşağıdaki kodları girebilirsiniz:
# god 1 Ölümsüzlük
# givecurrentammo Cephaneyi...
Arkadaşlar Left 4 Dead 1,Crazy Taxi 3 gibi sistem gereksinimleri düşük oyunlar yükledim oyunu yüklerken sorun yok oyunu başlatıyorum menü'de de hiçbir sorun yok ama oyunu başlattığım da kasıyorMenü de gezinirken hızlı ama oyunu başlatınsa kasıyor lütfen yardım edin bir çözümü var mı oyun...
Left 4 Dead 2 ilk versiyona nazaran easy modda bile bazen bizi zorlayabiliyorÇok zorlanan ve trainer arayan arkadaşlar için traineri öneririm
TIKLA
Linke tıkladıktan sonra oyun versiyonunuza göre trainer seçip indiriniz
Traineri açmak için indirdiğiniz ''Left 4 Dead 2 Trainer''adlı...
Merhaba arkadaşlarben dün linkini vermeyim bi yerden tek link olarak left 4 dead 2'yi indirdimrazor1911 gibi bir şey yazıyordu önündeneyse oyunu indirdim kurdum normal girdim oyuna tek kişilik oynadım sıkıntı yokşimdi sorum ben bu oyunu nasıl online oynayabilirimsteam dışındakorsan sanırım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.