Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Left 4 Dead

Left 4 Dead

Similar threads

merhaba beyler left 4 Dead 2 nin türkçe yamasını hiçbiyerde bulamadım 2 gündür arıyorum delirecem artık kimi sitelerde steam dan indir hazır türkçe olarak iniyor diyorlar ama bende okadar para yok ben yaklaşık 1 sene önce oyunu türkçe yama ile türkçe oynuyordum ama şimdi çoğu linkler ölmüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Left 4 Dead Hileleri, Left 4 Dead Oyun Şifreleri, Left 4 Dead Hile Kodları Ayarlar menüsünden konsolu aktif edin Oyun esnasında hileleri aktif etmek için konsolu açın ve svcheats 1 komutunu girin Daha sonra aşağıdaki kodları girebilirsiniz: # god 1 Ölümsüzlük # givecurrentammo Cephaneyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar Left 4 Dead 1,Crazy Taxi 3 gibi sistem gereksinimleri düşük oyunlar yükledim oyunu yüklerken sorun yok oyunu başlatıyorum menü'de de hiçbir sorun yok ama oyunu başlattığım da kasıyorMenü de gezinirken hızlı ama oyunu başlatınsa kasıyor lütfen yardım edin bir çözümü var mı oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Left 4 Dead 2 ilk versiyona nazaran easy modda bile bazen bizi zorlayabiliyorÇok zorlanan ve trainer arayan arkadaşlar için traineri öneririm TIKLA Linke tıkladıktan sonra oyun versiyonunuza göre trainer seçip indiriniz Traineri açmak için indirdiğiniz ''Left 4 Dead 2 Trainer''adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Merhaba arkadaşlarben dün linkini vermeyim bi yerden tek link olarak left 4 dead 2'yi indirdimrazor1911 gibi bir şey yazıyordu önündeneyse oyunu indirdim kurdum normal girdim oyuna tek kişilik oynadım sıkıntı yokşimdi sorum ben bu oyunu nasıl online oynayabilirimsteam dışındakorsan sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt