Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LEGO Harry Potter 5-7 oyundan atm sorunu!

LEGO Harry Potter 5-7 oyundan atm sorunu!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkese merhabaDün torrentten LEGO Harry Potter years 57 indirdimOyun ilk açtığımda çook yavaş açılmıştı2açtığımda hızlıydıSorun, oyuna giriyorumİlk intro giriyorİntro bittikten sonra oyundan atıp hata raporu veriyorGrafik ayarlarını yükseltirsem ilk bölümü bitirdikten sonra atıyorBazen oyunu hiç açmıyorArkadaşlar çıldırcamLütfen yardım edin

Ha bide oyunun nasıl savelendiğini bilmiyorumYardım ederseniz çok sevineceğim

Similar threads

Warner Bros Interactive Entertainment, TT Games göre Wii, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo 3DS, Nintendo DS, PlayStation Vita, PSP ve PC platformları için geliştirilen aksiyon oyunu LEGO Harry Potter: Years 57'nin demosunu yayımladı Lego Harry Potter Years 57 Demo *
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
imageslegoharrypotteryears57demo5ae8ef2d8fb5b Warner Bros Interactive Entertainment, TT Games tarafından Wii, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo 3DS, Nintendo DS, PlayStation Vita, PSP ve PC platformları icin geliştirilen aksiyon oyunu LEGO Harry Potter: Years 57'nin demosunu yayımladı Lego...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
18 Haziran tarihinde yayınlanan ve 2 gün içerisinde 300 binden fazla indirilen Harry Potter'ın yeni mobil oyunu Harry Potter: Wizards Unite, Pokemon Go benzeri bir oyun olmasıyla öne çıkıyor. Konum odaklı oynanan Wizards Unite, henüz çıkış yapmış olması sebebiyle de birçok hatayı bünyesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Bu aralar bazısı keyif, bazısı göre uğruna epey bir oyun oynadım. Resident Evil: Village oynadım mesela. Ne zamandır bekliyordum onu. İncik cincik ettim. Hatta pek adetim olmasa bile New Game + yaptım en zor seviyede. Gecenin karanlığında kulaklıklar son ses kafamın içine içine gürlerken hop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
A Astyanax Hileleri: dokunulmazlık: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı yukarı yukarı yukarı aşağı sol sağ yukarı ve enter'e basın bölüm seçme: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı aşağı sol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt