Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LemaN Sam - AnLadım (akor)

LemaN Sam - AnLadım (akor)
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
LemaN Sam AnLadım (akor) anladım ki hiç kimse sen değil akor leman sam rüzgar notaları Bm Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe D C Sırf sana benziyor diye Am Bm Usulca sokulup merhaba dedim Em Bilinen bir kolaylık aradım Bm Şaşkın bakışlarında dün Em Bildik bir söz bekledim Bm Vaktiyle kalma öylesine Am Konuştu birşeyler söyledi Bm D Beklediğim sözler bunlar değil C Am Yüzüme baktı gözlerime Bm C Bm Lakin senin gibi değil Bm C Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen yok Am C Am Bm Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Bm C Anladım oysa hiç kimse hiç kimse sen yok Am C Am Bm Hiç kimse senin dek fikrime rahat değil Bm C Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen yok Am C Am Bm Hiç kimse senin değin umuduma yol değil  

Similar threads

Leman Sam : Ayak Sesleri Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir rahatlık aradım sersemlemiş bakışlarında dün Bildik bir laf bekledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Feridun Düzağaç Beni Bırakma AKOR Am Bm Olur Ya güneş bir gün ikimiz için doğar Am Bm Olur Ya korkuları hayallerimiz boğar Am C Bm O masal günü gelinceye dek; susuyorum Em Bm Susadıkça yüzün düşer aklıma C Bm Korkar oldum düşlemekten Em Bm Adını anarım çoğalır sesim C B Em Konuşmaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Rüzgar Kördüğüm (akor) kördüğüm akor rüzgar kördüğüm akor sen yeniden vurdun kıyılarıma Kördüğüm Bm Am Sen yine vurdun kıyılarıma C Bm En uykusuz sabahlarıma Bm Am Sil gözyaşlarını ağlama C Bm Yüreğim dayanmaz acılarına C Bm Bir yanım yokki bedenimde C Bm Hapsolup kaldı düşlerine Am Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Özlem Tekin Duvaksız Gelin (akor) duvaksız gelin akor Em Am Dur gülüm, sus aglama, yeter çektigin, oof Em Am Âmâ dügüm, körpe yüregin, bak titriyor ellerin, oof Em Am Seni ezenler, ezip geçenler, tas olsun birer birer, oof Em D C Neler ettin, neler buldun, değil!de haykir gelin G D Böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Grup 84 SoN Mektup (akor) son mektup akor son mektup tab bırakmaz yakamı akor 84 grup 84 Em Bırakmaz yakamı hiç bir aşk Em D Sonunda ne oldu bize bak C Terketmek için çok erken Am D C Bm D Yarım kalacak sevdalar Em Terketmek için fazla erken Em D Can dayanır mı buna derken C Başımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,106Kullanıcılar
kenansverSon üye
Üst Alt