Leman Sam : Ayak Sesleri Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir rahatlık aradım sersemlemiş bakışlarında dün Bildik bir laf bekledim önceden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime lakin senin gibi yok Anladım fakat hiç kimse hiç kimse sen yok Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ancak hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin dek fikrime refah yok Anladım ama hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin değin umuduma yol değil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir rahat aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir laf bekledim vaktiyle kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar yok Yüzüme baktı gözlerime fakat senin gibi yok Anladım fakat hiç kimse hiç kimse sen yok Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ama hiç kimse hiç kimse sen yok Hiç kimse senin kadar fikrime refah değil