Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lenf kanseri ile ilgili bilgi rica ediyorum

lenf kanseri ile ilgili bilgi rica ediyorum
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
lenf kanseri ile ilgili bilgi rica ediyorum Bir yakınım lenf kanseri hastalığıyla boğuşuyor Varsa sitenizde lütfen bana bu hastalık hakkında veri verinlenfkanseriileilgilibilgiricaediyorum5c5a1c7072eaaalt :( Frown :((  

Similar threads

Lenf Bezi Şişmesi Nedenleri Lenf, vücudumuzda dokularımız aralarında toplanan sıvıların ve protein yapılarının karışımıdır Bu istikrarsız, lenf sistemi yardımı ile kana karıştırılmadan önce lenf bezlerinde kontrolden geçer Böylece bakteri ve öteki zararlı organizmalar burada süzülür Lenf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
çocuklarda lenf bezleri neden büyür? çocuklarda boyunda beze çocuklarda boyun bezesi bebeklerde kafada beze bebeklerde boyunda Bedeni yabancı ceset, madde ve hücreye karşı koruyan bağışıklık sisteminin bir ünitesi olan lenf bezleri, birer kevgir gibi bedeni tanıdık olmayan ve zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Lenf bezi iltihabı belirtileri lenf bezi şişmesi lenf bezi iltihabı belirtileri iltihaplanması iltihabı belirtileri lenf bezi iltihabı, belirtileri, tedavisi, niçin olur, nedenleri, nedir, hakkında data belirtileri, boyunda vkitle ile kendini gösterir lenf bezi iltihapları Peki bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Lenf bezlerinin büyümesi lenf kanseri, lenf nedir, lenf dolaşımı, lenf sistemi, lenf bezleri, lenf bezi, lenf bezleri niçin şişer LENF BEZLERİNİN BÜYÜMESİ (VÜCUTTA OLUŞAN BEZELER) Lenf nodlarının (beze) büyümesi lenfadenopati olarak isimlendirilir Lenfadenopati sık karşılaşılan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Lenfoma Hastalığı ve Tedavisi lenfoma hastalığı ve tedavisi, nedir, belirtileri, tedavisi, kanseri hakkında herşey 1548350813 1548350813 lenfomahastaligivetedavisi5c4f9c20a7b26giflenfomahastaligivetedavisi5c4f9c20a7b26gif lenfomahastaligivetedavisi5c4f9c20a7b26gif LENFOMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt