Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lengeser tarifi...

Lengeser tarifi...

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
½ kg kuşbaşı et
2 adet kuru soğan
250 gr ceviz
8 dilim ekmek
2 çorba kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber
2 su bardağı su

HAZIRLANIŞI
Margarini eritin, yemeklik doğradığınız kuru soğanları pembeleşinceye kadar çevirin Kuşbaşı doğranmış etleri ilave ederek soteleyin ve su su ekleyerek etlerin pişmesini sağlayın Biraz sulu kalmasına dikkat edin Diğer tarafta her tabak için iki dilim ekmeği küçük parçalara ayırın Üzerlerine iri dövülmüş cevizleri paylaştırın En üste de etleri yerleştirip sıcak olarak servis yapın
 
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt