Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lenovo b560 İ3-380 xp kurulumu

Lenovo b560 İ3-380 xp kurulumu
0
102

Similar threads

Lenovo G560 i3 253ghz işlemci DDR 3 3GB Ram HDD 320 GB Nvidia 310m paylaşımsız ekran kartı Not: yanında soğutucusu kablosuz mausu ve çantası ile Özelliklerini saydığım laptop ( çiziği falan yok temiz 2el ) herhangi bir sorunu yok 550 tl uygun mu satıcamda ? satma sebebimde yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Merhabalar arkdaşlar, Lenovo B560 Laptop'ım hakkında pek bilgi sahibi değildim önceleri Zaten masaüstü bilgisayarım olduğundan dolayı buna pek ihtiyacım olmuyordu Fakat bilgisayarın tüm ayrıntılarını incelediğimde Intel HD Graphics ve Nvidia olmak üzere çift ekran kartı olduğunu farkettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
arkadaşlar lenovo g560 leptopuma xp kurucam 4gb ram 512 ekran kartlı bilgisayarı teknosadan aldım ve driver cd lerini istemeyi unuttum bilgisayarın driverlerinin nerden indirebilirim ses,ekran kartı vs lürfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Alınan bilgilere göre birçok Lenovo laptop, Windows 10 güncellemesi yüzünden ortaya çıkan sorunlar ile boğuşuyor. Geçtiğimiz mayıs ayında yayımlanan ilgili güncelleme, Lenovo kullanıcılarının işlerini aksatıyor! Birçok Lenovo laptop Windows 10 güncellemesi ile gündemde 10 Mayıs 2020...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt