Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Leonardo DiCaprio'nun hayatını kurtaran oyuncu Edward Norton açıkladı!

Leonardo DiCaprio'nun hayatını kurtaran oyuncu Edward Norton açıkladı!
0
104

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
leonardo_dicaprionun_hayatini_kurtaran_oyuncu_edward_norton_acikladi_1574853877_1052.jpg

Ünlü Hollywood aktörü Leonardo DiCaprio'nun yakın arkadaşı olan altın küre armağanlı oyuncu Edward Norton, Dicaprio'yu denizin altında nefessiz kalmaktan kurtardığını açıkladı.

Edward Norton, Galapagos Adaları’nda deniz biyoloğu Sylvia Earle ile dalış çeşidinde Leonardo DiCaprio’nun imdadına yetiştiği 2016 yılı ile alakalı yürek hoplatan açıklamalar yaptı. The Jonathan Ross Show’da yakın arkadaşı Leonardo Dicaprio hakkında konuşan Norton, gerçekte yaşanmış bir vakası tüm izleyenlerle paylaştı.

Us4Z9_1574853238_702.jpg

Hadisenin çok abartıya kaçırılmaması talep eden ve yalın bir halde açıklama yapan Norton, "Galapagos Adaları’ndaydık. Dayanılmaz bir denizbilimci olan Sylvia Earle ile tüplü dalış yapıyorduk. Leo’yu uzun devirdir tanıyorum, etrafında hayvanlar olunca aklını yitiriyor. Hakikaten onlar için çocuksu bir tutkusu var. "100 benekli fulya balığı sürüsü altımızdan geçti ve ben onun yüzündeki ifadeyi gördüm. Fotoğraf makinasıyla baktığını gördüm. 16 yaşımdan beri dalış yapıyorum. Niyetli bir formda saatime baktım ve ‘Tüpümüzün bitmesi çok yakın’ dedim."

rDUC1_1574853319_3711.jpg

"Dalıp gittiğini gördüm ve bunun yeterli bir şey olmadığını biliyordum, bu nedenle onu takip ettim zira kendi kendime düşündüm, o bu balıkların peşinden gidiyor, havası bitecekti ve bitti de" halinde açıklama yapan Norton, takdire şayan bu hareketiyle epey konuşulacak.

oC1qK_1574853514_8791.jpg

GAYRI HABERLERİ;

Herkesin çevreci kimliğiyle tanıdığı ünlü Hollywood oyuncusu Leonardo Dicaprio, bir yardım gecesinde yaptığı 100 bin dolar bağış ile toplumsal medyada konuşulan en hassas sanatkarlar arasında taraf aldı.

DHoCx_1573029622_0747.jpg

44 yaşındaki ünlü aktör DiCaprio, geçtiğimiz aylarda meslektaşı Will Smith ile Amazon Yağmur Ormanları fonuna aktarılmak üzere sonlu sayıda ayakkabı üretmişti.

2pwDm_1573029823_2969.jpg

Dicaprio, 16 yaşındaki İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg'e de destek vermişti.

ÖTEKI HABERLERİ;

Ünlü olmasını bahta bağlayan yetenekli oyuncu Leonardo DiCaprio medya kolu ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu. Hislerini birinci kez lisana getiren oyuncu, çarpıcı kelamlarıyla çevre medyanın gündemine oturdu. İşte,44 yaşındaki Oscar armağanlı oyuncudan itiraflar...

iSNiw_1565853757_1297.jpg

Dicaprio,“Bu kesimde büyüdüm. Birçok arkadaşım oyuncu... İş alabilmenin ne kadar güçlükle olduğunu biliyorum. Bu denli şanslı olmasaydım, hayatım çok daha farklı olabilirdi.”

il5o4_1565853828_8459.jpg

“Bunun hayali bir yerküre olduğunu ve bir uygunluk meleğinin gelip, sizi seçtiğini düşündüm. O anda talih yüzüme gülmeseydi, şu an burada konuşuyor olamazdım” formunda açıklamada bulundu.

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt