Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

leptop bataryası hakkında..

leptop bataryası hakkında..
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar yeni bi leptop aldım asus sorum bataryası hakkında
adam bana ilk önce eve gider gitmez bataryasını bitir, sonra 8 saat saat dolmasını bekle dedi sonra gene bitir ve 4 saat şarj et dedi ve gene bitmesini bekleyip jarj et dedibunu 2 defa daha tekrarla ve sonra normal şarj yapabilirsin dedi ben pek bişey bilmiorum leptop hakkında pili bitmeye yakın kızmızı ışığı yanıove 2030 daka sonra kapanıo ve şarj ettiğimde, kırmızı ışık bi süre sonra gidio ve tüm ışıkları kpanıo, sanırım dolmuş oluoyane 8 saat veya 4 saat doldurdugumda gene en fazla 2,5 saat gidio bu normal mi yoksa 24 saat şarj ettiğimde daha fazla mı gidio ??? bide evdeyken şarja takılı halde mi çalışılıoo leptoplarla ??
cvp lar için şimiden tşkler

Similar threads

Bu hafta Amerika’nın Pensilvanya eyaletinde Apple aleyhine bir dava açıldı. Davacı Michael Macaluso, bozuk iPad bataryası yüzünden evinin yandığını iddia ediyor. Cihazı normal bir şekilde kullandığını ve hiçbir parça değişimi yapmadığını söyleyen Macaluso, Cupertino merkezli şirkete oldukça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Telefon kullanıcılarının yaşadıkları en büyük sorunların başında telefonun bir anda açılmamaya başlaması gelmektedir. Telefonun açılmaması ve sahibinin bunun nedenini bir türlü bilmemesi, oldukça sıkıntılı bir durumdur. Telefonun açılmaması durumunda yapılması gereken bazı işlemler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Merhabalar herkese Ben 3 haftadır bir kızla konuşmaktayım Ve bu kızın benden hoşlandığını ayrıca bakışlarından ayrıca de ağzından kanımca duydum Lakin kafasındaki prensip'i sorun çıkardı aramızda Prensipi'de yaş ve aramızdaki yaş farkı 3 ben büyük yani Aldım karşıma konuştum ciddi ciddi ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
en komik itiraflar gülünç itiraflar en gülünç itiraflar itiraf itirafcom yatak itirafları baştan söyleyeyim arkadaşlarben bu itirafları başka bir sitede okudum ve ok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedimfazla güleceğinize eminim Koltukta uzanmışım, birazcık da rahatsızım Hava da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,288Kullanıcılar
harun.72Son üye
Üst Alt