Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Arkadaslar Baslıktada Belirttqim Gibi Pc yi acıyorm windows yazsısı qelmeden direk olarak tamamen kapanıyor fanların hepsi tamamen calısıyor iclerinide temizledim ama qene kapanıyor sorun nedir acaba tahmini olan warm ?
Laptop'um var yeni aLdım ve fişteyken caLışıyor ama fişi cıkartınca direk kapanıyor bunu nasıl çözebilirim :S
pil %100 dolu
işletim sistemim vista yardım ederseniz sevinirim
Yaa gecenlerde basladı bu huyu kendi kendine kapanıyor yeniden baslıyor elektrik kesilmiş gibi ama voltajda sorun yok hard disk mi? kablolardanmı? anakartmı? ekran kartımı? acaba soun nerde olabilir Tum kabloları master slave her seyi denedim deiştirdm olmuor Kapandıktan sonra bide dakikalarca...
Arkadaşlar en yukarıda dediğim gibi bilgisayar doku yüklerken (oyunda programda vb) bilgisayar direk kapanıyor ne hata ne mavi ekran direk kapanıyor en son orjinal şarj aleti yerine farklı şarj aleti kullandığımda bilgisayar kısa devre olmuştu garantiye verdik yaptılar fakat bilgisayar geri...
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere de açmış olabilirim biraz acemiyim bu konuda affola
Evet başlıkta da belirttiğim gibi şu son 23 haftadır bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor ve açarken de mavi ekran geliyor Crash dump gibi bi yazı hatırlıyorum bi de %de dolma var 100 olunca pc yeniden...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.