Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

leptopum guclumu sizce

leptopum guclumu sizce
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Samsung leptopum var arkadaslar 1 sene once 2900 liraya almistimsamsung marka Aliminyum 8 gb rami 230 ghz islemcisi 2 gb gforge 650m ekran karti var

Gta 5 i sizce minimumda kaldirirmi ? Ocakta pc ye geliyorda Gta 5 de 60 gb lik oyun

Similar threads

allah rızası ıcın bılgısayardan anlayan varsa, bu mesajı okuduktan sonra cevapta yazsın elıne bulasmaz lutfen ben bır leptop aldım oyun leptopu fiyatı 6500 TL Marka asus özellıklerı assagıdadır bu ozellıkler ıle gta 5 İ Full+full da oynarmıyım lutfen ama cevap verın admınler eger yanlıs yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
arkadaslar cok ozur dilerim ben bu pc ye tam 2000 ila 2300 ytl civari para harcadim ve crysis oynayabilirmiyim sizce yoksa birde bosuna 50 milyon vermeyelim lutfen kardesler bir yardim TOPLAMA PC CPU INTEL E6850 Core2 DUO 30 GHz Socket 775 4MB, 1333 MHz ANAKART ASUS MAXIMUS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
GTA 5 çıktığı dönemden beri büyük bir ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Özellikle Online tarafında vaat ettiği özellikler ile oyuncu kitlesini elinde tutmayı başarıyor. Yapım her ne kadar 2015 yılında piyasaya çıkmış olsa da hala grafikleri ve oynanış mekanikleriyle adından söz ettirmeye devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Orta sisteme sahip bilgisayarların, rahatlıkla açabileceği, birbirinden güzel oyunları sizler için derledik. Sizlere vereceğimiz orta sistem gereksinimli oyunlar listesi sayesinde, geniş bir oyun kataloğuna sahip olacaksınız. Düşük, orta ve yüksek seviyeli birbirinden güzel oyunlar için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
298
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,910Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt