Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lerzan Mutlu ve Pınar Eliçe birbirine girdi

Lerzan Mutlu ve Pınar Eliçe birbirine girdi
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Lerzan Mutlu ve Pınar Eliçe birbirine girdi lerzan mutlu, pınar eliçe, lerzan mutlu pınar eliçe kavgası, pınar eliçe lerzan mutlu kavgası, CINE5'de yayınlanan Pınar Eliçe'nin programı yayından kaldırıldı Sebebi ise Lerzan Mutlu ve Pınar Eliçe'nin CINE5 koridorlarından yükselen ağız dalaşı sesleri Bu iki ünlünün aralarında geçen ağız dalaşı argo ve cidden de büyük bir kavgaymış Melek'lerim mekanicom olarak Pınar Eliçe'nin bu kavgayla ilgili basına yaptığı açıklamayı sizlere sunuyoruz 1548655748 1548655748 lerzanmutluvepinarelicebirbirinegirdi5c4e9c89350bclerzanmutluvepinarelicebirbirinegirdi5c4e9c89350bc lerzanmutluvepinarelicebirbirinegirdi5c4e9c89350bc İşte Pınar Eliçe'nin o açıklaması: Sevgili Basın Mensubu Arkadaşlarım; Maalesef dünden (07042011) beri hiç de istemediğim bir şekilde medyanın gündemini meşgul etmekteyim Yaşanan bu şanssız ama önlenemesi fazla kuvvet olan olayın sizlerin ve müzikseverlerin gündemini daha artı meşgul etmemesi için konuyu uzatmama kararı almıştım Fakat bilgim olmadan ve bana doğrulatılmadan medyada yer alan öyle çok hatalı bilgiyi okuyunca; bu açıklamayı yapmayı zorunlu gördüm İŞTE KÜFÜRLERİN HAVADA UÇUŞTUĞU O TARTIŞMA Başta ve ehemmiyetle belirtmek isterim ancak; özel hayatım dolayısı ile uzun bir sürenin arkasında geri döndüğüm meslek ve televizyonculuk hayatımın bu evresinde, böylesine sanatçı ve kişiye özel karakterime uymayan bir şekilde gündeme ulaşmak beni fazla üzdü Ama her ne dek sanatkâr kimliğiniz ve terbiyeniz sizi bir noktaya dek engellese de, durmadan tahrik edilmek, saygısızca hareketlere ve söylemlere muhatap kılınmak, insani zaaflarınız ve kendinizi, gururunuzu koruma güdünüz; bir noktada sizleri istenmeyecek bir durumla karşı karşıya bırakabiliyor Dün olan da budur Konun muhatabı olan öteki birey ile televizyon programım öncesinde tartıştığım, daha sonra söylemekten utandığım bazı kelimelerin ağzımdan çıktığı, sesimi yükselttiğim doğrudur Fakat konu ile ilgili öteki teferruat; hadiseyi medyaya servis eden şahısların kasıtlı ve ne amaçlı olduğu emin olan abartma ve yalan yanlış bilgi aktarımlarından ibarettir Olayın gerçeklerini aktarmak gerekirse; 1 YILDIZ TİLBE: Bu şanssız olay esnasında sevgili arkadaşım Yıldız Tilbe orada değildi Kendisi ayrılmıştı Olur Ya de orada olsaydı, bu olay hiç yaşanmayacaktı Çünkü sevgi ve hürmet duyduğum, kaale aldığım bir kişinin yanında kendime etken olmam daha kolay olurdu 2 MOBİLYA: Yayın yaptığım zaman içinde programımın dekorunu yaratıcı firmaya; diğer bir kişinin ya da programın dekorunu yapmaması, değiştirmesi gibi konularda zorlama yapmam laf konusu değildir, böyle bir olay yaşanmamıştır Kaldı ki; sözü geçen firma oldukça profesyonel, meslek bilen ve işine karıştırmayacak bir firmadır ve benim de böyle bir müdahalede bulunacak kadar küçülmem düşünülemez bile id 3 BOĞAZINA SARILMAK : Ne dek sinirlensem, ne dek çileden çıksam da; hiçbir şekilde kimseye darp etmem muhtemel değildir Saç sürüklemek, boğazına sarılmak gibi şeyler asla olmamıştır 4 KISKANÇLIK: Birincil günden bu yanlamasına Muhabbet Pınarı’nda misafir etme şerefine eriştiğim bütün sanatkâr dostlarıma bir kez daha teşekkür etmek isterim zaman zaman popülerlik açısından birilerimiz öne geçsek de; hiçbir artist bir diğerinden daha az saygıdeğer yada konuk edilmeye daha fazla bedel değildir Bu fikir de olduğum için; böyle bir kıskançlık için de olmam da düşünülemez Gerçeklerin bunlar olmasına rağmen; ne dek tahrik edilsem ve üstüme oynansa da kendime dominant olmam, bu olaya dahil olmamam gerekirdi Bu vesile ile; bir kez daha olayın hakikatlerini ve detaylarını bilgilerinize sunar; bu şanssız durum için hayranlarımından özür diler ve bundan daha sonra olası olduğunca sadece sanat çalışmalarımla ve güzel haberlerle gündemde olmaya gayret edeceğimi bildiririm Sevgi ve saygılarımla Pınar Eliçe  

858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt