Lerzan Mutlu: Irtifa() ayşe özyılmazel 8 ay gibi uzun bir süredir İngiltere'de bulunan Lerzan Mutlu, büyük bir değişimle İstanbul'a döndü Iyice değiştirdiği imaj ve ayrıntılarıyla değiştirdiği müzik tarzıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Lerzan Mutlu bu değişimi şöyle açıklıyor; Öbür bir benle ve ayrıntılarıyla değiştirdiğim pop tarzındaki Tepe adlı albümümle sizlerle buluşmaya büyük bir heyecanla can atıyorum Zirvede Buluşmak ÜzereErhan Bayrak'ın müzik direktörlüğünde gerçekleşen ve masteringleri İngiltere'de yapılan albümde sanatçı iyice tarzının dışında ve adamakıllı pop türünden bir albüm hazırladı Prodüktörlüğünü ve yapımcılığını Lerzan Mutlu'nun yaptığı albümde son günlerin en popüler bestecisi ve söz yazarı Sinan Akçıl'ın yaza damgasını vuracak, hareketli Bir Numarave slow Bu Sözümü Unutmaadlı iki tane parçası bulunuyor Ayşe Özyılmazel'in profesyonel olarak söz yazdığı Herkes Mutluadlı şarkı ise son günlerin en çok konuşulan şarkısı olacak Albümde ayrıca Altan Çetin, Emre Irmak, Gökhan Özen, Hakkı Yalçın ve Güven Baran'ın şarkıları da bulunuyor 1549258737 1549258737 lerzanmutluzirve5c57cff609827lerzanmutluzirve5c57cff609827lerzanmutluzirve5c57cff609827 Lerzan Mutlu Boy Bir Numara Söz & Beste: Sinan Akçıl Herkes Mutlu Laf: Ayşe Özyılmazel Beste: Emre Irmak Bu Sözümü Unutma Söz & Beste: Sinan Akçıl Hançer Laf & Beste: Altan Çetin Kalbimi Taşıyorum Laf & Beste: Güven Baran Rövanşı Var Laf: Hakkı Yalçın Beste: Gökhan Itina Bir An Bile Düşünmedim Laf & Beste: Güven Baran