Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lerzan Mutludan Acı sözler

Lerzan Mutludan Acı sözler
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Lerzan Mutludan Acı sözler Hahaaayt bütün gündemden düşmüştüm oysa aklıma birşey geldilerzanmutludanacisozler5c4e19cbdfcc4alt :D Big Grin :D Acama kime çatsam, acaba kime balçık atsam Armudun sapı üzümün çöpülerzanmutludanacisozler5c4e19cbdfcc4alt :D Big Grin :D OĞLUMLA YAŞITLARI KOCA YAPMIYORUM! 1548622279 1548622279 lerzanmutludanacisozler5c4e19cc4fa27lerzanmutludanacisozler5c4e19cc4fa27 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberlerzanmutlu13aralik&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TELEVİZYON PROGRAMINDA SEDA SAYAN'A BANU ALKAN'IN 'NAMERT, ŞEREFSİZ' DEMESİNE MÜSADE VERDİĞİ İÇİN TAZMİNATA HÜKÜMLÜ OLAN LERZAN MUTLU, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ Sanat dünyası, bayram seyran dinlemedi, kavgalarını sürdürdü! Sivridiliyle uyarı çeken Lerzan Mutlu, yıldızının bir türlü barışmadığı Seda Sayan için bayramlık ağzını açtı Geçtiğimiz günlerde TV programında Banu Alkan'ın Seda Sayan için sarf ettiği 'Namert, şerefsiz' gibi sözlerden dolayı Sayan'a tazminat ödemeye mankum olan Lerzan'ın öfkesi ayrıntılarıyla arttı 'Cümbür Cemaat akıllı olacak' Önceki gece Bebek'te görüntülenen Lerzan Mutlu, tazminata hükümlü olmasıyla ilgili sorulara şu çarpıcı yanıtı verdi: 'Dava daha bitmedi Yargıda hakkımı sonuna kadar arayacağım Herkes akıllı olacak Hiçbir şey daha tekrar değil Ben o kadar basit kolay geri vites atmam Ayrıca ben onun gibi oğlum yaşındaki adamları alıp da koca yapmıyorum  

858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt