Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lerzan Mutlu'dan Alişan'a Fırça!

Lerzan Mutlu'dan Alişan'a Fırça!
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Lerzan Mutlu'dan Alişan'a Fırça! lerzan mutlu, alişan, gerginlik, programına gelmeyince, fırça attı, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660453 1548660453 lerzanmutludanalisanafirca5c4eaee97ac5clerzanmutludanalisanafirca5c4eaee97ac5c lerzanmutludanalisanafirca5c4eaee97ac5c Sevgili melekler, Lerzan Mutlu ,3 kere laf verip programına gelmeyen Alşan'ı hem programında hem de twitterda bir hoş fırçaladı! Sunuculuğunu üstlendiği ’Yüksek Topuklar’ programında Alişan beni sinirlendirdi 15 yıllık arkadaşım 89 senedir bu işi yapıyorum Her programımda bana bir gün verir O gün gider başka yere çıkar Bunu 3 keredir yapıyor Ben de delirdim Çünkü erkekliğin, delikanlılığın kitabını yazan bir adamın Demet Akalın’dan ders alıp; söz verince tutması gerekir Birazcık sözünün peşinde durmayı öğrenecek Erkeklik söz vermektir Ayıp! Hiç delikanlıyım diye ortalarda dolaşmasınşeklinde konuşan Lerzan Mutlu; kişisel Twitter hesabından da Alişan’a karşın sert eleştirilerde bulundu  

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt