Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Levent Göktaş'a Ait Olduğu İddia Edilen Hesaptan Yeni Paylaşım: 'Devlet Denilen Aygıtı Başınıza Geçiririm!'

Levent Göktaş'a Ait Olduğu İddia Edilen Hesaptan Yeni Paylaşım: 'Devlet Denilen Aygıtı Başınıza Geçiririm!'

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Necip Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelisi emekli Albay Levent Göktaş'a ilişkin olduğu öne sürülen toplumsal medya hesabından beklenilen paylaşım yapılmadı. Hesaptan yapılan diğer bir açıklamada, 'Herhangi bir kuşku olmaması için evrakları yarın görüntülü bir formda açıklayacağım. Tuğlayı yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın!' denildi. 

'Ben Sedat Peker'e benzemem, devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm'

Necip Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelilerinden eski özel kuvvetçi Levent Göktaş'a ilişkin olduğu tez edilen Twitter hesabından beklenen paylaşım gelmedi.

Hesaptan yapılan öteki bir paylaşımda evrakların güvenlik gerekçesiyle yarın görüntü anlatımıyla yapılacağı belirtildi. 

Yapılan paylaşımda şu tabirler kullanıldı: 

'Herkese uygun akşamlar. İtimat Sorunu olmaması için rastgele bir kuşku olmaması için dokümanları de yarın görüntülü bir halde açıklayacağım. Daha hakikat olacağını düşünüyorum. Ayrıyeten Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım. Kendimi Harp Okulundan mezun olmuş Teğmen üzere hissediyorum.

Hesabın Göktaş'a ilişkin olduğunu teyit edecek rastgele bir bilgi paylaşılmayan tweetlerde şu sözler kullanıldı????

858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt