Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

levent yükselin topyeklün şarkısının sözlerini arıyorum

levent yükselin topyeklün şarkısının sözlerini arıyorum
0
66

Similar threads

Gripin'den Bugün Yalnızlığımın Doğumgünü şarkısının sözlerini arıyorum Gripin grubu hoşuma gitmeye başladı Özellikle bugün yalnızlığımın doğumgünü şarkısı Bana bu şarkının bütünüyle sözlerini yazabilir misiniz acaba rica etsem ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Ben Gamlı Hazan şarkısının sözlerini arıyorum Ben Gamlı Hazan şarkısının sözleri sitenizde bulunur mu, Türk musikisine bayılıyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Evim Sensin filminin fragman şarkısının sözlerini arıyorum Özcan Deniz'in son filmi Evim Sensin 'in fragman parşasının sözlerini paylaşabilirmisniz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
eskilerden gözyaşımda saklısın şarkısının sözlerini istiyorum Selamlar Ben eski Türk sanat müziği parçalarından en Gözyaşımda Saklısın adlı şarkının sözlerini arıyorum Takıldı aklıma bir türlü hatırlayamıyorumeskilerdengozyasimdasaklisinsarkisininsozleriniistiyorum5c5a00125b0e2alt :( Frown...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Okan Bayülgenin yazıp bestelediği Metropolis şarkısının sözlerini arıyorum Okan Bayülgen yeni yayın döneminde yayınlanacak bir program için şarkı yapmış galiba, adı Metropolis, var mı o şarkının sözleri sitenizde ? Haberiniz var mı ne programı bu ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
982,129Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt