iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
3 adet levrek fileto, 2 yemek kaşığı sıvı yağı veya 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 adet kuru soğan, 1 adet havuç, 2 adet sivri biber, 1 adet domates, 56 adet mantar, Tuz, Karabiber, Kimyon, Kekik, 1 çay bardağı su, Yarım yemek kaşığı biber salçası Yapılışı
Fileto balıkları küp şeklinde doğrayalım
Mantarları temizleyip yıkayalım ve küp şeklinde doğrayalım
Küçük küp şeklinde doğradığımız soğanı ve havucu tereyağında soteleyelim
Üzerine ince ince doğradığımız biberleri ilave edip sotelemeye devam edelim
Sonra salçayı ilave edip kokusu çıkana kadar kavuralım
Daha sonra küp şeklinde doğradığımız domatesi, balıkları ve mantarları ilave edip karıştıralım
Son olarak suyunu, tuzu ve baharatları ilave edip suyunu çekene kadar pişirelim
Levrek Sotemizi sıcak olarak servis yapın
3 adet levrek fileto, 2 yemek kaşığı sıvı yağı veya 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 adet kuru soğan, 1 adet havuç, 2 adet sivri biber, 1 adet domates, 56 adet mantar, Tuz, Karabiber, Kimyon, Kekik, 1 çay bardağı su, Yarım yemek kaşığı biber salçası Yapılışı
Fileto balıkları küp şeklinde doğrayalım
Mantarları temizleyip yıkayalım ve küp şeklinde doğrayalım
Küçük küp şeklinde doğradığımız soğanı ve havucu tereyağında soteleyelim
Üzerine ince ince doğradığımız biberleri ilave edip sotelemeye devam edelim
Sonra salçayı ilave edip kokusu çıkana kadar kavuralım
Daha sonra küp şeklinde doğradığımız domatesi, balıkları ve mantarları ilave edip karıştıralım
Son olarak suyunu, tuzu ve baharatları ilave edip suyunu çekene kadar pişirelim
Levrek Sotemizi sıcak olarak servis yapın