Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazıcı Nedir?
Geneli bilgisayar olmak üzere hafıza kartından fotoğraf makinesinden ve tarayıcıdan çıktı alabilen insan hayatını kolaylaştıran teknolojik bir üründür. Tarihçesinden bahsedecek olursak araştırmalarıma göre bazı yazıcı icadlarının tarihi hakkında bilgi bulunmamaktadır. Bilinenler...
Evde ya da ofiste kullandığımız yazıcıların uzun zamandır tek bir işleve sahip olması yeterli gelmiyor. Bir yazıcıdan sayfa baskısı aldığımız gibi fotoğraf yazdırmalı, tarama yapmalı ve fotokopi çekmeliyiz. Canon Pixma G2411 tüm bu özelliklere sahip gerçek bir fiyat performans yazıcısı. Ancak...
Koronavirüs pandemisiyle birlikte birçok çalışan ve şirket evden çalışma düzenine geçmek zorunda kaldı. Hal böyle olunca da hem ev için hem de ofis kullanımına uygun yazıcılara olan ihtiyaç bir hayli arttı. İşinizle ilgili acil bir dosya almak, okulla ilgili bir belgeyi çıkarmak veya notlarınızı...
Üç boyutlu yazıcı dünyasına birinci adımını atacaklar için tercih edilen markalardan birisi olan Creality, ülkemizde bilhassa uygun fiyatlarıyla bu markalar ortasında birinci sıralarda yer alıyor. Lakin şirket, birebir vakitte üç boyutlu yazıcısını bir üst düzeye çıkarmak isteyenlere de tekrar...
Arkadaşlar bende HP PSC 1410 marka yazıcı var fakat yazıcımı kullanamıyorum Çünkü yazıcım işlemciyi tanımıyor yani işlemci uyumlu değilmiş? O yüzden yazıcının kurulum programlarını yükleyemiyorum Varsa bu sorunu çözecek usta arkadaşlar yardımlarını bekliyorum Aşağıdaki işlemleri yaptım lütfen...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.