Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Leyla ile Mecnun 32.bolumde calan şarkı 14 Kasım

Leyla ile Mecnun 32.bolumde calan şarkı 14 Kasım
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Leyla ile Mecnun 14 kasım Yavuzun soylediği şarkı
Leyla ile Mecnun 32bolumde calan şarkı sozleri
Leyla ile Mecnun dizisi 14 Kasımda calan şarkının sozu

Kalbim artık kapalı,
Aşka inanmıyorum
Bir kez daha sever miyim birini,
Bilmiyorum
Aldattım, aldatıldım;
Ama son kez ağlıyorum
Her bitişle aslında yeniden başlıyorum,
Her bitişle aslında yeniden
Gun doğmadan neler doğar diyorlar,
Korkuyorum
Pes etme sakın sen devam et diyorlar,
Yoruluyorum
Yazın susuz kalan nehirler gibi kuruyorum;
Zaman gerek bana,
Bekliyorum
Her seferinde yeniden kullerimden doğuyorum;
Her bitişle aslında,
Yeniden

Similar threads

Osman SonantBaştan Şarkısı (Leyla ile Mecnun) leyla ile mecnun yavuz leyla ile mecnun şarkısı baştan hırsız yavuz şarkı sözleri ile ilgili bilgiler burada melekler Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun en son setinde yaşanan bir dayak skandalı ile gündeme gelmişti melekler Bu hareketli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Oyle bir gecer zamanki 14 haziranda calan şarkı Oyle bir gecer zamanki 37 bolumde calan şarkı oyle bir gecer zamanki gozleri aşka gulen şarkısı gozleri aska gulen taze sogut dalisin gel bana her gece sen gonlume dolmalisin tatli gulus pek yarasir gozlerin omre bedel ah ne guzel ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Leyla ile Mecnun dizisi Yavuz Ağla Gozum şarkı sozu Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'un 41bolumunde Yavuz'un hapishanede soylediği şarkı: imagesleylailemecnun41bolumdecalansarkiaglagozumsozleri5ad1d592810a1 Ağla gozum, ağla ağla gulemem bugun Kanayaram kana kana, sızlarsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Leyla ile Mecnun 58 bölümde çalan şarkı Leyla ile Mecnun 14 Mayıs Fakat Babacığım şarkı sözü Bir bakarsın oyuncağın kırılmış Arkadaşın sana küsmüş darılmış Ağız Dalaşı etmiş; kaşın, gözün yarılmış Ihtiyar gözlerle bana gelip sakın üzülme yavrum Böyle büyür ırk; ağlamak tedavi değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt