leyla ile mecnun dizisinin yalanşarkı sözleri leyla ile mecnun, dizisi, finali, bitişi, şarkı sözleri, aradığınız herşey burda meleklerim 1549261218 1549261218 leylailemecnundizisininyalansarkisozleri5c57d9a69910bleylailemecnundizisininyalansarkisozleri5c57d9a69910bleylailemecnundizisininyalansarkisozleri5c57d9a69910btrt1'in sevilen dizilerinden leyla ile mecnunun finalinde çalan yalan şarkısının sözleri burda meleklerim YALAN Düşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belkide ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın Bıraksan bulamazsın Nerdeyim bilmiyorum benYalan, ne diyorsam, ne duyduysam hep yalan Yalan, kim ne dediyse, ne duyduysam yalan Duramaz ancak yanan Bulamaz ancak arar Duruyorum ben Yalan, ne diyorsam, ne duyduysam hep yalan Yalan, kim ne dediyse, ne duyduysam yalan Bilirsen unutamazsın Aşikarı saklayamazsın Kim neyim arıyorum Ben Solarsan açamazsın Kurursan damlayamazsın Belkide kuruyorum ben Yalan, ne diyorsam, ne duyduysam defalarca yalan Yalan, kim ne dediyse, ne duyduysam yalan Duramaz ki yanan Bulamaz ama arar Duruyorum ben