Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Leyla ile Mecnun Hırsız Yavuzun soylediği Turku

Leyla ile Mecnun Hırsız Yavuzun soylediği Turku
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesleylailemecnunhirsizyavuzunsoyledigiturku5ad1d570c4870

TRT nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnunda Hırsız Yavuz yine guzel bir şarkı soyledi Hırsız Yavuzun soylediği şarkının sozleri ise şoyle

Ağla gozum, ağla ağla gulemem bugun
Kanayaram kana kana, sızlarsın bugun
Dertli sazım, dertli dertli calarım bugun
Ağla gozum, ağla ağla gulemem bugun x2

Soz vermiştin bana, kac hafta oldu
Cok cumalar gecti, ne goruşler bitti
Senden başka kimsem var mıydı benim yar
Yar bana dağlar taşlar bile ağladı
Gardiyana sordum daha gelen olmadı
Sen gittin gideli guneşim hic doğmadı yar

Takatim kalmadı, sabrım tukendi
Bir derdime bin dert eklendi
Saat 5 olmaz, bu cuma da bitti yar
Yar bana dağlar taşlar bile ağladı
Gardiyana sordum daha gelen olmadı

Similar threads

Leyla ile Mecnun dizisi Yavuz Ağla Gozum şarkı sozu Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'un 41bolumunde Yavuz'un hapishanede soylediği şarkı: imagesleylailemecnun41bolumdecalansarkiaglagozumsozleri5ad1d592810a1 Ağla gozum, ağla ağla gulemem bugun Kanayaram kana kana, sızlarsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Leyla ile Mecnun Yavuz Ağla Gozum Ağla gozum, ağla ağla gulemem bugun Kanayaram kana kana, sızlarsın bugun Dertli sazım, dertli dertli calarım bugun Ağla gozum, ağla ağla gulemem bugun x2 Soz vermiştin bana, kac hafta oldu Cok cumalar gecti, ne goruşler bitti Senden başka kimsem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
TRT nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnunda Hırsız Yavuz yeniden güzel bir şarkı söyledi Hırsız Yavuzun söylediği şarkının sözleri ise şöyle Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Acıklı sazım, acıklı ağlamaklı çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Leyla ile Mecnun dizisi Yavuz Ağla Gözüm şarkı sözü Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'un 41bölümünde Yavuz'un hapishanede söylediği şarkı: Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Ağlamaklı sazım, dertli gözü yaşlı çalarım bugün Ağla gözüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
375
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt