Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Leyla İle Mecnun Yalan Sozleri

Leyla İle Mecnun Yalan Sozleri
0
206

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Leyla İle Mecnun Yalan Şarkısı Sozleri

Leyla İle Mecnun Sezon Final Şarkısı Yalan Sozleri

Ali Altay Yalan

Duşerken duramazsın, susarken anlatamazsın,
Belki de ne bileyim ben

Uzaksan duyamazsın, bıraksan bulamazsın,
Nerdeyim biliyorum ben

Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan
Yalan kim ne dediyse, ne duyduysam yalan

Duramaz ki yanan, bulamaz ki arar
Duruyorum ben

Bilirsen unutamazsın, aşikarı saklayamazsın
Kimdeyim arıyorum ben

Solarsan acamazsın, kurursan damlayamazsın
Belki de kuruyorum ben

Similar threads

leyla ile mecnun dizisinin yalanşarkı sözleri leyla ile mecnun, dizisi, finali, bitişi, şarkı sözleri, aradığınız herşey burda meleklerim 1549261218 1549261218...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Ali Altay Yalan Şarkısı sozleri leyla ile mecnun sezon finalinde calan şarkının sozleri leyla ile mecnun dizisinin sezon finalinde calan Yalan şarkısı Ali Atay Yalan Leyla ile Mecnun Sezon Finali Şarkısı Duşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belki de Ne bileyim ben Uzaksan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Leyla İle Mecnun Yalan Şarkısı Sözleri Leyla İle Mecnun Sezon Final Şarkısı Yalan Sözleri Ali Altay Yalan Düşerken duramazsın, susarken anlatamazsın, Şayet de ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın, bıraksan bulamazsın, Nerdeyim biliyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysam daima yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Leyla ile Mecnun Ali Atay Yalan şarkı sozu Ali Atay Yalan şarkısı sozleri Ali Atay Yalan şarkısının sozleri Duşerken duramazsın, susarken anlatamazsın Belki de ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın, bıraksan bulamazsın Neredeyim biliyorum ben Yalan Ne diyorsam ne duyduysam hep yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Ali Atay Yalan sozleri Leyla ile mecnun yalan şarkısı sozu Ali Atay Yalan şarkı sozleri Duşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belki de Ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın Bıraksam bulamazsın Nerdeyim Biliyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan kim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt