iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 baget tavuk
2 orta boy havuç
2 orta boy patates
1 soğan
4 diş sarmısak
göz kararı sızma yağ
1 çay bardağı su
2 kişilik
HAZIRLANIŞI
Soğan ikiye bölünür sarmısakla beraber sızma yağda çok az çevrilir sonra tavuklar konulur Tavuklar pembeleşince havuç ve patates eklenir biraz da öyle kavrulup soğanlar çıkarılır ve 1 çay bardağı su eklenip kısık ateşte suyu çekene kadar pişirilir
4 baget tavuk
2 orta boy havuç
2 orta boy patates
1 soğan
4 diş sarmısak
göz kararı sızma yağ
1 çay bardağı su
2 kişilik
HAZIRLANIŞI
Soğan ikiye bölünür sarmısakla beraber sızma yağda çok az çevrilir sonra tavuklar konulur Tavuklar pembeleşince havuç ve patates eklenir biraz da öyle kavrulup soğanlar çıkarılır ve 1 çay bardağı su eklenip kısık ateşte suyu çekene kadar pişirilir