Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lezzet Bombası Makarna

Lezzet Bombası Makarna

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Lezzet Bombası Makarna Tarifi İçin Malzemeler

*Kişiye göre makarna ben yarım paket kullandım
*1 çorba kaşığı tereyağı
*1 adet patates
*1 dolu yemek kaşığı salça
*Tuz ,karabiber vb İstenilen miktarda baharat
*Ben dün yaptığım kalan köfte pişmiş ile yaptım çok lezzetli de oluyor isterseniz normal kıyma ile yapabilirsiniz
*Yarım su bardağı arpa şehriye
*4 diş sarımsak

Lezzet Bombası Makarna Tarifi Yapılışı Makarna haşlanır ve süzülür süzerken ki suyundan bir bardak ayrılır ve tereyağı sarımsak tencereye alıp üzerine küçük doğranmış patates ilave edilir, iyice kızarana dek pişirin ,sonra salça, baharat ve ayrılan su koyulur ,köfteler de koyulur, siz çiğ kullanacaksanız kıyma koycaksanız patates ten sonra koyun, daha sonra makarna ilave edilir ,iyice karıştırın, afiyet olsun )

Similar threads

Diyet Makarna Tarifi İçin Malzemeler *1 paket kepekli makarna *Yarım kavanoz doğranmış domates (kışlık hazırlanan şişeden) *3 diş sarımsak *1 kaşık salça *Nane, maydanoz yaprağı *Kereviz yaprağı (tercihe göre) *Tuz *Zeytinyağı Diyet Makarna Tarifi Yapılışı Kepekli makarna suda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Kekikli Tavuklum (Efsane Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet tavuk göğüs Yarım çay bardağı süt 3 kaşık sıvı yağ Tuz karabiber kekik Penne makarna(yada istediğiniz çeşit) 1 paket krema taze Fesleğen Yarım çay kaşığından az köri Kekikli Tavuklum (Efsane Lezzet) Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Kolay Makarna Sosu Tarifi İçin Malzemeler *4 adet sosis *1 adet domates *3 adet yeşil biber *Sıvı yağ ve 1 çorba kaşığı tereyağı *Yarım paket makarna *Salça *Tuz *1 çay kaşığı karabiber, nane, kekik, kırmızıbiber Kolay Makarna Sosu Tarifi Yapılışı Makarna haşlanırlar Bir tavada sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kremalı Tavuklu Makarna Tarifi İçin Malzemeler *56 adet mantar *1 parça kemiksiz tavuk göğsü (isteğe bağlı miktarda) *Yarım paket makarna *1 paket krema *2 kaşık tereyağı *1 tatlı kaşığı köri *Tuz *Karabiber *Pulbiber Kremalı Tavuklu Makarna Tarifi Yapılışı Bir tencerede makarna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Sağlıklı Sebzeli Makarna Tarifi İçin Malzemeler *Kepekli makarna *Yarım kabak *Yarım*sarı paprika *Soğan *2 diş*sarımsak *Soya sosu (Istege göre wok sause 5 spices) Sağlıklı Sebzeli Makarna Tarifi Yapılışı Makarnalar haşlanır, diğer yandan teflon tavamıza*zeytin yağı koyulur, ben çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
982,181Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt