Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben bunun gibi bir şeyle karşılaştım onda ekran kartını driverini unutmustum onu yaptım oldu bu nasıl birşey ben hiç bir şeye ellemedim ayarlarddan işte böle
arkadaşlar ben medal of honor pacific assualt kurdum kurulumda hiç bir hata vermedi c rack yaptım oyunu calıştırmak için çift tıkladım oyun ayarları gibi bi yer açıldı sonra play dedim oyun açılır gibi oldu
mohpaexe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor Bu durumdan dolayı özür...
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim
Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum
Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
Arkadaşlar oyunu yükledim herşey gayet iyi güzel ama oyunu oynarken hep böle oyunu donuk donuk oynuyorumsanki dandik bi ekran kartıyla açmışım gibiyada düşük bi ram varmış gibi
sistem özelliklerim Quad 6600 24,
ekran kartı 1 gb nvidiageforce 0 GT
3 gb ram
Her türlü güncelleştirmeleri...
Arkadaşlar ben bu oyunun klasöründe çok değişiklik yaptım multiplayer oynamak amacıyla ama konumuz multiplayer ile oynamak değil neyse ben şimdi bu oyunun simgesine tıkladım ama CDDVD hatası verdi ben de hemen ***** yaptım yaptım yapmasına ama yaptıktan sonra açmaya çalıştığımda mss32dll...
Selam arkadaşlar,
Evet dediğim gibi steam'in left 4 dead orjinal cd war ve sadece bu oyunda yapmak üzere siyah ekranda HZ ?hatası vermesiKonu hakkında daha onceki başlıklarda ne denildiyse yaptım ama olmadıGüvenli modda ekran kartını kaldırdım yukledimFormat attım vs ama hiç biri olmadı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.