Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LFS Ekran kırılması ...

Hoş geldin! sween tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
LFS Ekran kırılması ...

Similar threads

arkadaşlar ben medal of honor pacific assualt kurdum kurulumda hiç bir hata vermedi c rack yaptım oyunu calıştırmak için çift tıkladım oyun ayarları gibi bi yer açıldı sonra play dedim oyun açılır gibi oldu mohpaexe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor Bu durumdan dolayı özür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Arkadaşlar oyunu yükledim herşey gayet iyi güzel ama oyunu oynarken hep böle oyunu donuk donuk oynuyorumsanki dandik bi ekran kartıyla açmışım gibiyada düşük bi ram varmış gibi sistem özelliklerim Quad 6600 24, ekran kartı 1 gb nvidiageforce 0 GT 3 gb ram Her türlü güncelleştirmeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar ben bu oyunun klasöründe çok değişiklik yaptım multiplayer oynamak amacıyla ama konumuz multiplayer ile oynamak değil neyse ben şimdi bu oyunun simgesine tıkladım ama CDDVD hatası verdi ben de hemen ***** yaptım yaptım yapmasına ama yaptıktan sonra açmaya çalıştığımda mss32dll...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Selam arkadaşlar, Evet dediğim gibi steam'in left 4 dead orjinal cd war ve sadece bu oyunda yapmak üzere siyah ekranda HZ ?hatası vermesiKonu hakkında daha onceki başlıklarda ne denildiyse yaptım ama olmadıGüvenli modda ekran kartını kaldırdım yukledimFormat attım vs ama hiç biri olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,535Konular
981,784Mesajlar
32,224Kullanıcılar
ThrybestilySon üye
Üst Alt