Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

LFS Server'de Port Açmak..

LFS Server'de Port Açmak..
0
255

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İlk Olarak Bu Siteye Giriyoruz;
http:lfslivetrtrggLFSServerPortA%E7mahtm

Ardından

1)İp Adresini Girin

2)Modem Modelini Seçin

3)Şimdi Port Açalım

Artık Gerisi Resimli Siz Yapabilirsiniz

By Kerim

Similar threads

Evinizde yerel sunucu kurma destekli online oyunlar oynamak, web siteleri veya projeleriniz için kullanabileceğiniz sunucular kurmak için ihtiyacınız olan şey port açmak. Aynı şekilde bir cihaza (örneğin IP kamera) uzaktan ulaşmak ve kontrol etmek için de portlara ihtiyacınız var. Peki port...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
  • Kilitli
Not : Eski Bir Anlatımdır Ama Yenilerde %80 Oranında aynıdır. Öncelikle RAT, keylogger, trojan nedir? Hepsini tek kalıba sokmak gerekirse, karşı tarafın bilgisayarına bir dosya gönderirsiniz.Karşı taraf bu dosyayı açtıktan sonra o bilgisayarı ele geçirmiş olursunuz. Kendi...
Cevaplar
79
Görüntüleme
1K
Modem arayüzüne giriş oldukça basit bir işlemdir. Yalnız kullandığınız internet sağlayıcısını bilmeniz gerekiyor. Ondan sonra “Modem arayüzü ayarları nasıl yapılır?” sorusunun cevabı çok kolay. “Modem arayüzü ttnet”, “modem arayüzü airties”, “modem arayüzü tp link” v.b. soruların cevabı ayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Adsl bağlantılı server kurmak Server nasıl kurulur resimli anlatım Adsl bağlantısıyla evde veya iş yerinde server kurmak Oncelikle bunu yapabilmemiz icin, 1Adsl modem 2Calışan bir bilgisayar 3Adsl bağlantısı İşletim sistemini kurduktan sonra bizi en cok zorlayacak şey dns, domain...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Adsl bağlantılı server ayarlamak Server nasıl kurulur resimli anlatım Adsl bağlantısıyla evde ya da meslek uygun server koymak Başta bunu yapabilmemiz için, 1Adsl modem 2Çalışan bir bilgisayar 3Adsl bağlantısı İşletim sistemini kurduktan sonra bizi en fazla zorlayacak şey dns, domain...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt