Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lg dvd writter

lg dvd writter
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar bir probelmim var daha evvel dvd yazarken hiç bir sorun yasamazdım gecenlerde yazayım dedim 5 dvd yaktı üstüste nero yaktı bir kez clonedvd de yaktı analamadım anca bir iso programında yazacaklarımı iso yapınca clone dvd ile yaza biliyorum dedim bağlantılarda sorun vardır diye hepsini söktüm taktım nero yu kaldırdım en yenisi kurdum hatta sytemde sürücüleri bile kaldırdım sonra denedim gene yaktı yakarken daha başta yakıyor illegal disk uyarısı veryor acaba windows problidir dedim cd den boot edilem bir xp im var onunla acıp ondaki neroyla yazdım gene yaktı windowsla alakalı gelmedi data kablosunda olsa aynı kabloya bağlı cd writter var cd yazmada problem yok çözmedim bu iş ben şimdi başka bir bilgisayara bağladım onda denedim yazdı denk gelmiş olabilir diye 2 ciyi deniyorum su anda gelişmeyi yazıcagım sizlerin fikri nedir acaba?