Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

LG Türkiye'den Akıllı Telefon Hediyeli Quiz

LG Türkiye'den Akıllı Telefon Hediyeli Quiz
0
135

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
lg-turkiye-den-akilli-telefon-hediyeli-quiz-1564560469.jpg

Güney Koreli teknoloji devi LG, Ağustos ayında piyasaya sürülmesi beklenen ve bugün İstanbul’da gerçekleştirilen aktiflik çerçevesinde Türkiye lansmanı gerçekleştirilen LG Q60 modeli için tüketicileri heyecanlandıracak bir kampanya düzenliyor. Laf konusu kampanya dahilinde kolaylıkla bir LG Q60 kazanma talihi yakalayabilirsiniz.

‘En Keyifli Quiz Kazandırıyor’ başlıklı aktiflik çerçevesinde size sorulan soruları yanıtlayarak kampanya dahilinde ikram edilecek 3 adet LG Q60 ve 100 adet kahve kuponundan birini kazanma talihi elde ediyorsunuz. Kampanya’nın gerçekleştirildiği web sahifesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

3a2289b3cdfc9c7e065ffcdb8b7a00f3779850fc.jpeg

Kampanya sahifesini açtığınızda önünüze birinci olarak isminiz, soyadınız, cep telefonu numaranız ve e-posta adresiniz üzere haberleri girmeniz gereken bir form çıkıyor. Bu malumatları girip ‘kampanya koşullarını okudum ve kabul ediyorum’ kutucuğunu işaretledikten sonra quize başlayabiliyorsunuz. Quizin başlangıcında LG Q60 için bir tanıtım görüntüsü gösteriliyor. Soruları bu görüntüdeki haberleri kullanarak cevaplamanız gerekeceğinden dikkatli bir formda izlemenizi tavsiye ediyoruz.

LG Q60’ın tanıtım görüntüsünü izledikten sonra önünüze cihazla ilgili olarak 5 ‘detay’ soru çıkıyor. Bu sorulardan kimileri çoktan seçmeliyken kimileri ise düz metin biçiminde cevaplanıyor. Tüm soruları cevapladıktan sonra önünüze bir LG Q60 posteri çıkıyor ve testi bitirdiğiniz aktarılıyor.

22 Temmuz tarihinde başlayan ‘En Keyifli Quiz Kazandırıyor’ aktifliği, 5 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Kampanya dahilinde armağan kazanan talihlilerin ikramları, aktiflik sona erdikten sonraki 14 gün içerisinde sisteme girmiş oldukları adrese teslim edilecek. LG’nin açıklamasına nazaran kampanya dahilinde alınan malumatlar, LG Electronics Ticaret A.Ş. zımnilik siyaseti kapsamında korunacak.

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt