Geçenlerde LG Velvet için tasarım detaylarının belli olduğunu görmüştük. Crona virüsü sebebiyle tanıtım tarihi ertelenen telefonun 5G amiral gemisi LG Velvet tasarımı ile karşımıza çıktığına şahitlik etmiştik. Nihayet LG’den beklenen resmi tanıtım videosu geldi. LG Velvet ilk kez bu kadar detaylı karşımıza çıkıyor.
LG Velvet için resmi tanıtım videosu tasarımı gösteriyor
Bir süredir merakla beklenen LG‘nin yeni 5G özellikli amiral gemisi telefonu Velvet nihayet resmi olarak görücüye çıkmış oldu. YouTube üzerinden yayımlanan resmi tanıtım videosunda telefonla ilgili ilk olarak bizi şık bir kamera kurulumu karşılıyor. Büyük bir ana kamera lensi tercih edilen telefonda diğer kameralar küçülen lensler şeklinde konumlandırıldığı görülüyor.
Bunların yanında parlak bir arka kapak tasarımına yer verilen telefonun ince detaylarının bulunduğu görülüyor. Dört farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak olan LG Velvet, siyah, beyaz, alacalı bir kırmızı ve yeşil renkleriyle bizi karşılayacak gibi duruyor.
Zaten şirket yeni telefon modelinin isminin dokunma hissi, simetrik yapısı ve pürüzsüz bir dokuda tasarlandığı için bu ismi verdiklerini söylemişti, videoda da bu durum vurgulanıyor. Telefonun ön tarafında özçekim(selfie) kamerasının konumlandırıldığı bir damla çentik ile donatıldığı görülüyor.
Bunun yanında üst-orta segment olarak konumlandırılan cihazın Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemcisinden güç alması bekleniyor. Elbette 5G desteğinin de olduğunu eklemeden geçmeyelim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.