Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LG'den "Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk" projesi

LG'den "Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk" projesi
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
LG Electronics Türkiye, “Bir Resim Bir Mutlu Çocuk projesi zarfında öğrencileri sevindirdi LG Electronics Türkiye “Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk sosyal mesuliyet projesi zarfında dağıttığı kırtasiye malzemeleri taşıyan hediyeleriyle Manisa Soma Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerini sevindirdi   LG Electronics Türkiye’nin “Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk projesi ile Manisa Soma Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki çocuklar yepyeni kırtasiye malzemelerine kavuştular LG Electronics Türkiye kadar D&R mağazalarında düzenlenen etkinliklerde, Pocket Photo’yu deneyimleyerek mutlu fotoğraflarını panoya ekleyen tüm katılımcılar LG Electronics Türkiye yoluyla Manisa Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki bir çocuğu mutlu etme şansını elde ettiler   Manisa Soma Atatürk İlköğretim Okulu’nda 17 Eylül Çarşamba günü Soma Kaymakamı M Bahattin Atçı, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve LG Electronics Türkiye yetkililerinin de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte küçük öğrenciler yeni kırtasiye malzemelerini teslim aldılar Faaliyet ile ilgili konuşan Soma Kaymakamı Atçı, “Somalı aileler ve çocukları namına gösterdiğiniz bu ince ve duyarlı davranıştan nedeniyle LG Electronics Türkiye’ye teşekkürler şeklinde duygularını ifade ederken İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Dikici ise, “Okulumuzun tüm öğrencilerine yaptığınız bu takviye yerini buldu ve halk müziği olarak yararlı bir yapımız olduğunu bir defa daha kanıtlamış olduk Bu anlamda, LG Electronics Türkiye’ye çok teşekkür ediyoruz dedi   LG Electronics Türkiye Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Bengi Yalçın şunları söyledi: “LG Electronics Türkiye olarak D&R mağazalarında gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler yoluyla Manisa Soma Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki çocuklarımıza bu hediyeleri dağıtmak bize çok büyük bir sevinç veriyor En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızla okul heyecanını paylaşmak ve sevinçlerine iki taraflı almak namına yaptığımız bu etkinliğe yardım olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz LG Electronics Türkiye Medya Ürünleri Sorumlusu İrem Özyavuz ise şunları söyledi: “LG Electronics Türkiye olarak, düzenlediğimiz etkinliklerde Pocket Photo’yu deneyimleyen kullanıcılarımızın mutluluğunu aynı şekilde Manisa’da okuyan minik öğrencilerimize de taşımak istedik Bu hoş günde çocuklarımızla birlikte olmak çok güzel bir duygu   LG Pocket Photo ile kartuşa ihtiyaç duymadan derhal resim çıktısı LG Electronics’in piyasadaki en minik boyutlu mobil yazıcı ürünü Pocket Photo ile her an her yerde fotoğraflarınızın çıktısını almak muhtemel Pocket Photo’ya özel ücretsiz Android ve iOS uygulamalarıyla kullanıcılar kolaylıkla bağlanabiliyor ve fotoğraf çıktılarını alabiliyor LG Pocket Photo, Bluetooth ve NFC’yi (Near Field Communication) desteklerken ZINK® (Zero INK) kartuşsuz baskı teknolojisi ile kartuşa ihtiyaç duymadan hemencecik yüksek nitelikli fotoğraflar yazdırma ve bunları uzun süre saklama olanağı tanıyor