Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

LG’nin Son Telefonu Üretim Bandından Çıktı

LG’nin Son Telefonu Üretim Bandından Çıktı
0
23

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
lg-velvet-avrupa-piyasasinda-satisa-cikiyor.jpg

Güney Koreli teknoloji şirketi LG, 2013’te dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticisi pozisyonundaydı. Fakat bu sene ise Nisan ayında telefon üretimi kısmının yaklaşık 4.5 milyar dolar ziyan ettiğini açıklamış, telefon üretimini sonlandırma kararı almıştı.

LG, Asia Business Daily’e nazaran telekom şirketleriyle olan mukaveleleri yerine getirebilmek için telefon üretimini noktaladığını belirttiği duyurudan sonra bile telefon üretmeye devam ediyordu. Lakin, artık bu telefonların üretildiği tesisler tek tek farklı maksatlar için kullanılmaya başlanıyor. Örneğin, telefonların birçoklarının üretildiği ana tesislerden biri olan Vietnam fabrikası, mesken aletleri üreten bir üretim tesisi haline dönüşecek.

LG-WING-e1608290144388-640x376.jpg

LG’nin bu kararı, LG V70 ThinQ, LG G10, LG Velvet 2 ve LG Rollable üzere modellerin artık üretilmeyeceği manasına geliyor. Lakin şirketin, Güney Koreli çalışanlarına Velvet 2 Pro ve LG Rollable telefon sattığına dair raporlar da bulunuyor. Yeniden de bu bilginin yanlışsız olup olmadığı şimdi katılaşmış değil. Bunun yanında LG, LG Velvet ve LG Wing de dahil olmak üzere, 2019 yahut sonrasında piyasaya sürülen en son amiral gemisi telefonlar için üç adet Android güncellemesini sunmaya devam edecek. LG Stylo ve K serisi üzere premium olarak isimlendirilmeyen telefonlar ise iki işletim sistemi güncellemesi alacak. Şirket ayrıyeten, üretim tarihinden itibaren dört yıllık satış sonrası hizmeti de kullanıcılarına sunuyor.

858,460Konular
981,106Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt