Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!
0
84

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, LGS kapsamında merkezi ve lokal yerleştirme sonuçlarını 'meb.gov.tr' ile 'sonuc.meb.gov.tr' internet adresleri üzerinden açıklandığını bildirdi.

Bakan Özer, 'LGS'de öğrencilerin yüzde 95'i tercih ettiği okullardan birine yerleşti, lokal yerleştirmede birinci üç tercihe yerleşme oranı yüzde 94'e çıktı.' dedi.

Similar threads

Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye temel birinci nakil sonuçlarını açıkladı. LGS kapsamında, yerleştirmeye temel birinci nakil sonuçlarına "meb.gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor. LGS'de birinci nakil sonuçları açıklandı. MEB Bakan Yardımcısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
LGS kapsamındaki birinci yerleştirmenin sonuçları "meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.  LGS tercihlerine nazaran yapılan yerleştirmeler sonrası, imtihanla girilen okulların yüzde 95'inde doluluk sağlandı. LGS kapsamındaki birinci yerleştirmenin sonuçlarına nazaran öğrencilerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Ulusal Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi imtihanın sonuçları açıklandı. Adaylar, imtihan sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek. MEB, geçen yıl olduğu üzere bu yıl da LGS imtihan sonuçları ile "Merkezi İmtihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş İmtihanı (LGS) sonuçlarını açıkladı. Sonuçlar MEB’in sayfasında 5 Haziran’da yapılan ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı LGS sonuçları MEB’in sayfasından açıklandı. LGS kapsamındaki merkezi imtihana katılan 193 öğrenci tüm soruları hakikat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan (MEB) Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki birinci yerleştirmede, merkezi sınavla öğrenci alan fen, sosyal bilimler ve Anadolu liseleri yüzde 100 dolarken, Anadolu imam hatip liseleri yüzde 99,9, mesleki ve teknik Anadolu liseleri de yüzde 98 doluluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt