Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Li Hongfang İsimli Çinli Kadının Kafasında Tam 70 Tümör Bulundu....

Li Hongfang İsimli Çinli Kadının Kafasında Tam 70 Tümör Bulundu....
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Li Hongfang İsimli Çinli Kadının Kafasında Tam 70 Ot Gibi Yaşama Bulundu Kafasında 70 Bitkiler Yer Alan Çinli Kafasından 70 Ur Çıkartılan Çinli Bayan Hayatta tam görmediğim ne var diyorum işte birşey daha çıkıyorAllah göstermesin lakin işte insanların kendi elleriyle yok etmeye devam ettikleri bu dünyanın sonuçları bunlardan ibaretİşte kafasında bütün 70 ot gibi yaşama yer alan Çinli kadının dramı 1549040765 1549040765 lihongfangisimlicinlikadininkafasindatam70tumorbulundu5c547c815f2delihongfangisimlicinlikadininkafasindatam70tumorbulundu5c547c815f2de lihongfangisimlicinlikadininkafasindatam70tumorbulundu5c547c815f2de Kafasından 70 Tümör Çıktı Kafası tümörlerle astarlı olan Li Hongfang isimli Çinli bayan görenleri hayrete düşürdü Nadir görülen bir hastalıktan nedeniyle kafası tümörlerle kaplı olan Li Hongfang isimli Çinli bayan, Xi'an Şehri'ndeki bir hastanede büyük bir ameliyattan geçti Kafasından 70 büyük ot gibi yaşama çıkarılan kadında ameliyat ardından büyük başkalaşım görüldü SADECE HASTAYIM, CANAVAR DEĞİLİMThe Huffington Post sitesinde bulunan habere tarafından 10 senedir dokularda büyümeye yol açan 'Kordoma' hastalığından muzdarip olan bayan, 100 bin dolar civarında para gerektirdiği için ameliyat olamıyordu Görünümünden dolayı insan içine çıkamayan bayan, daha önce Sadece hastayım, canavar değilimdiye haykırarak dünya gündemine gelmişti Izdırabının dünya çapında duyulması üzerine bir hastane, ücretsiz olarak kadını ameliyat etti Baş cerrah Guo Shuzhong, ameliyatın çok başarılı geçtiğini, yıl sonunda bir ameliyat daha yaparak kalan ufak tümörleri alacaklarını söyledi Xianyang'da bir köyde yaşamış bayan, Ameliyat ardından kafamın çok hafiflediğini hissettim Daha önce aynaya bakamıyordum Derhal daha iyi görünüyorum Hastane yönetimine minnettarımdiye konuştu  

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt