Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lider Dediğin!!!

Lider Dediğin!!!
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Her şeyden once kim olduğunu bilmeli ve kendine guvenmelidir:

Ben diktator değilim Benim kuvvetim olduğunu soyluyorlar Evet bu doğrudur Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur Cunku ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hukmetmek isterim Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin; her kim olursa olsun insanlara değer vermeli:

Millete efendilik yoktur Ona hizmet etmek vardır Bu millete hizmet eden onun efendisi olur Mustafa Kemal ATATURK

ve mutevazi olmalıdır

Bu ulusu ben değil icimizdeki ruh, damarımızdaki kan kurtarmıştır Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin; onde yuruyen değil, yol gosteren olmalıdır:

Sizler, yani yeni Turkiye'nin genc evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz Dinlenmemek uzere yurumeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar Turk Gencliği gayeye, bizim yuksek idealimize durmadan, yorulmadan yuruyecektir Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin; yeri geldi mi sıradan bir asker, yeri geldi mi başkomutan olmalıdır:

Memleketin ellide biri değil, her tarafı tahrip edilse, her tarafı ateşler icinde bırakılsa, biz bu toprakların ustunde bir tepeye cıkacağız ve oradan savunma ile meşgul olacağız Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin; fedakar olmalıdır:

Ben icap ettiği zaman en buyuk hediyem olmak uzere, Turk Milletine canımı vereceğim Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin; ilkelerine ve sozlerine bağlı olmalıdır:

Ben toprak buyutme meraklısı değilim Barış bozma alışkanlığım yoktur Ancak sozleşmeye dayanan hakkimizin isteyicisiyim Onu almazsam edemem Buyuk meclisin kursusunden milletime soz verdim Hatay'ı alacağım Milletim benim dediğime inanır Sozumu yerine getirmezsem milletimin huzuruna cıkamam Yerimde kalamam Ben şimdiye kadar yenilmedim, Yenilmem Yenilirsem bir dakika yaşayamam Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin; guvenilir ve samimi olmalıdır Kalbinde ne varsa dilinden de o dokulmelidir:

Ben duşunduklerimi, sevdiklerime olduğu gibi soylerim Aynı zamanda luzumlu olmayan bir sozu kalbimde taşımak iktidarında olmayan bir adamım Cunku ben bir halk adamıyım Ben duşunduklerimi daima halkın huzurunda soylemeliyim Yanlışım varsa, halk beni tekzip eder Fakat şimdiye kadar bu acık konuşmada halkın beni tekzip ettiğini gormedim Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin; konuşmayı ve dinlemeyi bilmelidir

Lider dediğin sorumluluk almayı bilmeli:

Mesuliyet yuku her şeyden, olumden de ağırdır Mustafa Kemal ATATURK

Astlarına ve dostlarına sonuna kadar guvenmeli:

Benim icin ordumuzun kıymetini ifadede olcu şudur: Turk ordusunun bir kıtası muadilinin behemehal mağlup eder, iki mislini durdurur ve tespit eder Mustafa Kemal ATATURK
Ve başarıyı paylaşabilmelidir:

Bir ulus, bir toplum yalnız bir kişinin cabası ile adımcık bile atamaz Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin;

Hedefleri gibi,
Zafer zafer benimdir diyebilenin, muvaffakiyet, muvaffak olacağım diye başlayanın ve muvaffak oldum diyebilenindir Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin;

Kavgaları gibi,
Yorulmadan beni takip edeceğinizi soyluyorsunuz Benim sizden istediğim şey, yorulmamak değil, yorulduğunuz zaman da, durmadan yurumek, yorulduğunuz dakikada da dinlenmeden beni takip etmektir Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin;

Sevdaları gibi,
Biz hayat ve istiklal isteyen bir milletiz Ve yalnız ve ancak bunun icin hayatimizi yok etmeyi goze alırız Mustafa Kemal ATATURK

Lider dediğin;
ATATURK GİBİ OLMALI

Buyukluk odur ki kimseye iltifat etmeyeceksin, hic kimseyi aldatmayacaksın Memleket icin gercek ulku ne ise onu gorecek ve o hedefe yuruyeceksin Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, seni yoldan cevirmeye calışacaktır İşte sen burada direneceksin Onunde sonsuz engeller yığılacaktır Kendini buyuk değil, kucuk, aracsız hic telakki edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana buyuksun derlerse bunu diyenlere guleceksin Mustafa Kemal ATATURK

Oldu mu VATAN, Oldu mu EFSANE olmalıdır !

Beni gormek demek ille de yuzumu gormek değildir
Benim duşuncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız bu yeter
Mustafa Kemal ATATURK

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt