Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lidyalıların Parayı Bulma Diyalogları

Lidyalıların Parayı Bulma Diyalogları
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Lidyalıların Parayı Bulgu Diyalogları aha parayı buldum lan + o benim kaybettiğim para lan geri ver hadi ordan lan bunu daha yeni keşfettim ben +yemedi keriz sayın lidya halkı uzun çalışmalarımız sonucunda söz verdiğimiz gibi parayı bulduk insanlar : peki ne işe yarayacak kralım artık her şey paralı olacak yol su elektrik ekmek vs vs ırk : kral eben var mı + abi benim canım sıkıldı hadi bişiler bulalım ne bulcaz lan ne bilim abi parayı bulalım örneğin bi git ya parayı kim kaybetmişte biz buluyoz + allah rızası için bi ekmek parası paramı o ne lan ya bırak gözünün yağını yiyim, etap yapmadün para diye bişi icat etmişiniz ya düşündüm de arkadaşlar düğünlerde hep tekerlek , tas, kova filan topluyoz bu cins hediyeleri fazla yobazca + ee napalım onların yerine başka bişey verelim yükte hafif paha da ağır olsun + paha mı ? ++ hayır pata dedi +++ hayır hayır para dedi cümbür cemaat birden : evet para dedi paraa Lidya'lı Açıkgöz: Ver bi koyun 0 Çoban: Karşılığında 2 çuval buğday isterim Lidya'lı Uyanık: Buğday yok, bu var, al bakalım Çoban: Ne lan bu? Lidya'lı Açıkgöz: Paraaa Çoban: Ne işe yarar bu ? Lidya'lı Kurnaz: Bununla gidip istediğini alabiliyosun, ben buldum Çoban: Eh o vakit ver o parayı, al bunu Lidya'lı Açıkgöz: Bu ne lan Çoban: Bozuk Para onu da ben buldum olm parayi buldum o ne be guzel soru yeni bişey buldum abi + paraysa o bulundu bilmem ki bak bi + haa evet bu para dün bizim recai bulmuştu peki abi parayı bulduummm dan dan dan nie vurdun len herifi??? parayı edinmek için ak len bak parayi buldum ne lan bu ak simdik abi vaktiyle 2 koyun verip 3 cuval bugday aliyoduk ya simdik 3 cuval bugday icin para vericez elimizdeki koyunuda baskalarina verince para alicaz buna da ticaret diycez nasil yani ne gibi getirisi olucak bunun bize? +ne biliyim kolaylik olur olur ya diye dusundum neyse sktret bi sigara versene +abi parayi buldum sahte lan bu baksana ehiehi keklemisler seni * parayı buldum şerefsizim ben düşünmüştüm  

858,496Konular
981,679Mesajlar
29,762Kullanıcılar
Mrtozdmr01Son üye
Üst Alt