Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lif Topları

Lif Topları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Lif Topları Tarifi İçin Malzemeler 12 adet için;

*75 gram kuru kayısı
*90 gram hurma

Lif Topları Tarifi Yapılışı Yüksek posa içeren, vitamin ve minerallerden zengin kuru meyveler bu tarifin yıldızı Bu lezzetli tarif tatlı isteğini geçirdiği gibi Türk kahvesinin yanına da çok yakışıyor
Kuru kayısıyı elinizle ikiye bölerek robotta çekin Hurmanın çekirdeklerini çıkarıp robotta çekilmiş kayısıların üzerine ekleyin ve tekrar robotu çalıştırın Hamur kıvamından biraz daha ele yapışır olan karışıma top şeklini vermek için avuç içinizi köfte yapar gibi suyla hafifçe ıslatın Böylece elinize yapışmadan kolayca şekil verebilirsiniz Şekil verdikten sonra hindistan cevizine bulayın Tercihe göre bu file ya da toz fıstık, fındık ya da kakao olabilir Son olarak daha iyi bir lezzet için mutlaka buzdolabında bekletmelisiniz Sunum yaparken de süslü, boncuklu kürdanlar kullanabilirsiniz
AYRICA
Lif topları bana biraz fazla tatlı geldi Alternatif olarak içine biraz süt ve elimle kırdığım yulaflı bisküvilerden kattım Bisküvilerin biraz ağza gelmesini istediğim için robotta çekmedim, elimle yoğurdum Lif toplarından daha büyük –ceviz kabuğu büyüklüğünde toplar yapıp yine hindistan cevizine buladım ve buzdolabında beklettim
Bu tatlıyı deneyenler içinde şeker olmadığına inanamadı İçindekileri tahmin etmelerini istediğimde yağ, şeker, kakao, süt ve bisküvi gibi besinler saydılar
Lif toplarının bir porsiyonu (2 adet) bir meyve değişimi
Lezzet toplarının bir porsiyonu (2 adet) 1 meyve + ½ ekmek değişimi
Yani ara öğün için harika bir seçenek olabilirler

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt