nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Bilhassa kış aylarında evlerimizden beceriksiz etmediğimiz Limon'nun faydalarını saymakla bitiremeyizBöyle olunca limonu yeniden göstermek en doğru besin yollarından olsa gerekLimonu yemeklerde slaatalarda limonata yapımında kullandığımız tükettiğimiz gibi birde reçel yaparak tüketmeye ne dersiniz
Sizlere lezzetli bir reçel tarifi atamak istiyorum evet yanlış okumadınız başlığımıda okuduğunuz gibi Limon reçeli tarifimiz sizlerle;
Limon Reçeli İçin Gerekli Olan Malzemeler;
On İki tane limon
800 gram toz şeker
25 su bardağı su
Hem yarım limon suyu
Limon Reçelinin Yapılışı;
Ilk Olarak limonları yıkayıp kabuklarını irice rendeleyin ve bir tencereye alın İki limonu ince dilimleyip ekleyin Tenceredeki limonların üzerini geçecek değin sıcak su ekleyip, 10 dakika kaynatın Suyunu süzün ve yeni su ekleyerek aynı şekilde her tarafta kaynatınSon olarak toz şeker, limon suyu ve suyu bir tencerede kaynatın Limon dilimlerini ve kabukları üzerine ekleyip reçel kıvamında oluncaya dek kaynatın Kavanozlara doldurun ve serin bir yerde kapağı kapalı olarak saklayın *
Sizlere lezzetli bir reçel tarifi atamak istiyorum evet yanlış okumadınız başlığımıda okuduğunuz gibi Limon reçeli tarifimiz sizlerle;
Limon Reçeli İçin Gerekli Olan Malzemeler;
On İki tane limon
800 gram toz şeker
25 su bardağı su
Hem yarım limon suyu
Limon Reçelinin Yapılışı;
Ilk Olarak limonları yıkayıp kabuklarını irice rendeleyin ve bir tencereye alın İki limonu ince dilimleyip ekleyin Tenceredeki limonların üzerini geçecek değin sıcak su ekleyip, 10 dakika kaynatın Suyunu süzün ve yeni su ekleyerek aynı şekilde her tarafta kaynatınSon olarak toz şeker, limon suyu ve suyu bir tencerede kaynatın Limon dilimlerini ve kabukları üzerine ekleyip reçel kıvamında oluncaya dek kaynatın Kavanozlara doldurun ve serin bir yerde kapağı kapalı olarak saklayın *