Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Limon Soslu Dana Eskalop Tarifi Resimli

Limon Soslu Dana Eskalop Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Limon Soslu Dana Eskalop nasıl yapılır,
Limon Soslu Dana Eskalop Tarifi
Resimli Limon Soslu Dana Eskalop Yapılışı



Malzemeler
8 Adet Dana Eskalop
2 Adet Biber(biri kırmızı,diğeri yeşil veya sarı)
200 gr Mantar
Maydanoz
1 Yumurta
1 Diş Sarmısak
Limon
80 gr Kalın Dilimlenmiş Jambon
Tereyağı ya da zeytinyağı
Tuz, Karabiber

Yemeğin Yapılışı
Biberleri yıkadıktan sonradan şeritler halinde doğrayın
Bir tavada erittiğiniz 45 gr (3 çorba kaşığı) tereyağında sarmısağı öldürün Sarmısakları çıkarın, benzer yağa biberleri atıp 10 dakika harlı ateşte kızartın
Mantarları yıkayıp dilimleyin Çeper şeklinde doğranmış jambonla birlikte biberleri kızarttığınız tavaya mantarları da atın 10 dakika değin kızarsınlar
Dana eti dilimlerini ekleyin ve 8 dakika dek müşterek tamamen kızartın
Bir limonun suyuyla yumurtayı en ince ayrıntısına kadar çırpın, bir tutam kıyılmış maydanozu ekleyin
Eti ateşten indirdikten sonra sıcak bir tabağa döşeyin
Limon ve yumurtayla hazırladığınız sosu biberlerin üzerine dökün, ateşi söndürüp çabuk karıştırın Karışımı et dilimlerinin üstüne gezdirdikten sonradan servis yapın *
 
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt