iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
4 Parça piliç göğüs eti (400 gr)
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
Sosu için :
1 Demet fesleğen
2 Çorba kaşığı krema
4 Çorba kaşığı süzme yoğurt
2 Çorba kaşığı limon suyu
2 Diş sarımsak
Tuz
Hazırlanışı:
Piliçleri sıvı yağa bulayıp, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin
Izgarayı önceden kızdırın ve alt üst ederek pişirin
Sosu hazırlamak için fesleğen, krema, süzme yoğurt, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuzu blenderda püre haline getirin
Piliç ızgaraların üerine fesleğenli sos sürerek servis yapın
4 Parça piliç göğüs eti (400 gr)
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
Sosu için :
1 Demet fesleğen
2 Çorba kaşığı krema
4 Çorba kaşığı süzme yoğurt
2 Çorba kaşığı limon suyu
2 Diş sarımsak
Tuz
Hazırlanışı:
Piliçleri sıvı yağa bulayıp, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin
Izgarayı önceden kızdırın ve alt üst ederek pişirin
Sosu hazırlamak için fesleğen, krema, süzme yoğurt, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuzu blenderda püre haline getirin
Piliç ızgaraların üerine fesleğenli sos sürerek servis yapın