limon ve maydonoz gebelikte limon tüketimi hamilelikte maydonoz yemek yemek hamilelikte limon tüketimi gebelikte maydanoz maydanoz Uzmanlar, maydanoz ve limonun A ve C vitamininin kaynağı olduğunu, doğal kullanıldıkları için de bu vitaminleri olduğu gibi vücuda aktardığını belirtiyor Çiğ olarak tüketilen maydanoz ve limon, vitamin kaybına yol açmıyor fakat, maydanozun tazyikli su ile mükemmel yıkanması gerekiyorLimonun faydaları Yemeklerde alınan gıdalardaki vitaminin enerji maddesine dönüştürülerek, enerjinin açığa çakması için zorunlu vitaminler maydanoz ve limonda var Yemek sırasında maydanoz ve limonun da yenilmesi halinde vücutta enerji oluşmasına katkı sağlayarak, insanın enerjik kalmasını sağlar Her fırsatta yenilmesi gereken maydanoz ve limon, vücudun örtü dokusunu, bağ dokusunu ve iç organları örten dokuları sağlam ve dinç kılar Maydanozun faydaları Özellikle bazı insanları rahatsız eden ağız kokusunu giderir Bilhassa maydanozun ağız ve midede sağladığı koku, etrafa yayılması gözden düşmüş kokuları önleyerek, hoş bir koku oluşmasını sağlar Sindirim salgısını artırıcı özelliğe sahip olan maydanoz, sindirimi kolaylaştırarak, mideye asistan olup alınan gıdaların rahatça hazmedilmesini sağlar alıntıdır
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.