Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Limonata

Limonata

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Limonata Tarifi İçin Malzemeler

*5 litre limon suyu
*2 5 litre mandalina suyu
*7 5 kg şeker

Limonata Tarifi Yapılışı Limonata ölçüsünde 2 ölçü limon suyuna karşılık 1 ölçü mandalina suyu kullanıyorum Şeker oranı için de 1 e 1 şeker koyuyorum Benim yaptığım miktar bu
Limon ve mandalinaları özellikle resimde görünen narenciye sıkacağıyla sıkıyoruz ki kabuğundaki o esans ve hafif acısı limonataya enfes bir koku ve lezzet katıyor ve limonatayı bozulmalara karşı koruyor Şekeri karıştırdıktan sonra eriyene kadar ara sıra gün boyu veya 1, 2 gün süreyle karıştırıyoruz asla ocakta ısıtmıyoruz Şekeri iyice eridikten sonra şişelere doldurup afiyetle sulandırarak tüketebilirsiniz Sulandırırken bardağın dibine 1 parmak kalınlığında dökmeniz gerisine su doldurmanız yeterli, yani ağız tadınıza göre Ben özellikle çocuklara asla hazır meyve suyu almayıp limonata veriyorum Kışında soğuk algınlıklarında sıcak suyla sulandırıp içiyoruz ve çok iyi geliyor

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,608Kullanıcılar
diyar123Son üye
Üst Alt