Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Limonlu Buzlu İce Tea (Soğuk Çay)

Limonlu Buzlu İce Tea (Soğuk Çay)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Limonlu Buzlu İce Tea (Soğuk Çay) Tarifi İçin Malzemeler

*1 kahve fincanı küp şeker (toz şekerde olabilir)
*1 kahve fincanı taze sıkılmış limon suyu (hazır da kullanılabilir)
*1 su bardağı demlenmiş çay (demini vermiş su)
*2 litre su

Limonlu Buzlu İce Tea (Soğuk Çay) Tarifi Yapılışı Benim her zaman yaptığım bu tarifi sizlerle paylaşmak istiyorum hemen geçelim
Demlenmiş çaya şekeri ilave ederek iyice eritelim çay sıcak olursa bu işlem daha kolay ve rahat olur Bunun üzerine limon suyumuzu ilave edelim ben 1 kahve fincanı koydum bunu azaltabilir aynı zamanda çoğaltabilirsiniz de ben 1 kahve fincanını iyi buldum her neyse Bu karışımın üzerine 2 litre su ilave edilir Eğer daha yoğun bir ice tea (yani soğuk çay)tadı isterseniz 1, 5 litre su koyabilirsiniz Eğer limonu sıkmak istemiyorsanız 2 limonu 8 parçaya bölüp içine atarsınız ve bunu 2 5 saat buzdolabında bekletirseniz aynı tadı elde edersiniz Aslında bunu buzlukta yarım saat bekletirseniz buz gibi bir ice tea elde edersiniz ama ben içine buz koyarak servis ettim böyle beklemeye gerek
afiyet olsun

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt